WHV deelt de punten

LOOSBROEK - WHV begon slecht aan de wedstrijd en voordat iedereen goed en wel zat was het al 0-1! In de 23ste minuut was het weer HBV wat doel trof; 0-2. WHV werd toen pas wakker want na een paar mintuten na de tweede goal van HBV ging Roel Lunenburg goed door op links en scoorde mooi de 1-2. WHV rook haar kans en er werd met volle inzet gestreden voor elke bal. Yorick v.d. Rakt was dichtbij maar miste net. In de 28ste minuut was het weer Yorick die goed doorging en werd gevloerd in de 16; een penalty voor WHV. Roel Lunenburg scoorde: 2-2. HBV was een beetje de weg kwijt en in de 41ste minuut was het Yorick v.d. Rakt die 3-2 scoorde voor WHV. Na een 2-0 achterstand ging WHV rusten met een voorsprong.

Na rust bleef het spelbeeld hetzelfde. HBV bepaalde het spelbeeld en WHV loerde op de counter. In de 54ste minuut was het Teun van Mil die met een bekeken schot in de verre hoek de keeper van HBV passeerde; 4-2 voor WHV.  In de 73ste minuut scoorde HBV de 4-3 en werd het billenknijpen voor WHV. HBV gaf niet op en uiteindelijk werd het in de 95ste minuut 4-4 door een gelukkig schot van een speler van HBV. De overwinning glipte uit de handen van WHV.