Afbeelding
TeunBevers

Prinses Irene verliest in 96ste minuut

Sport

SCHAIJK/NISTELRODE - Wat een domper! Echt in de slotseconden van de wedstrijd scoorde DAW de winnende treffer (1-0) tegen een beter Prinses Irene. Waar iedereen zich al had verzoend met een brilstand als uitslag, was het Roel Janssen die tegen de veldverhoudingen in DAW met een zondagsschot de zege schonk. De eerste helft was er een die schriftelijk had kunnen worden afgedaan, beide ploegen kregen amper kansen. In de tweede helft een totaal ander beeld. DAW schoot meteen vanaf de aftrap op de paal, maar daarna was Prinses Irene de bovenliggende partij maar wist, ondanks legio mooi uitgespeelde kansen, het doel niet te vinden. DAW lukte dat diep in blessuretijd wel en pakte zo op gelukkige wijze drie punten.