Afbeelding

SLAM DUNK ‘97 - OBC OSS

Sport

HEESCH - De eerste wedstrijd van basketbalvereniging Slam Dunk ‘97 vond zaterdag 25 september plaats, tegen OBC Oss. Na anderhalf jaar geen competitie gespeeld te hebben, was het weer wennen; daarbij was Heesch met een kleine bezetting. De eerste helft kon Heesch redelijk bijblijven, maar met rust stond OBC Oss voor; 23-32. Het derde kwart speelde de conditie parten, maar het vierde kwart heeft Heesch goed gespeeld. De rebounds werden beter, goede intercepties en rake scores! Toch kwam Heesch tekort en moest het haar meerdere erkennen in OBC Oss. Eindstand: 44-65.