Afbeelding

Jean van Erp is er klaar voor

Sport

UDEN/HEESWIJK-DINTHER -  Zondag 12 september is het zover; de competitie Eredivisie driebanden start in Uden. In het biljartcentrum is er lang op gewacht. Na het stilleggen van de competitie vorig jaar hunkert iedereen weer naar strijd in de competitie.

Met in het team de nummer 1 van de wereld, Dick Jaspers, nummer 4 van de wereld Eddy Merckx uit België en verder Raimond Burgman uit Heemstede, Jean van Erp uit Heeswijk-Dinther, Martien v.d. Spoel uit Nijmegen en Raymund Swertz uit Afferden, hoopt het team hoge ogen te gooien in de strijd om het kampioenschap van Nederland.

Topsportlocatie
Door NOC*NSF is het biljartcentrum uitgeroepen tot topsportlocatie in Nederland. Onder andere de nationale jeugd werkt hier haar trainingen af. Hierdoor was het mogelijk om tijdens de lockdown trainingen te verzorgen.

Elf divisieteams
Er wordt dit jaar gestart met maar liefst elf divisieteams. Alle divisies, van eredivisie tot en met de 4e divisie zijn bezet. Zondag 12 september dus de thuiswedstrijd tegen Cues & Darts uit Tilburg. Het team wat voorheen in Boxtel speelde is verhuisd naar Tilburg. De wedstrijden staan altijd gepland op zondag, vanaf 13.00 uur.

Afbeelding
Welzijn & Maatschappij 8 minuten geleden Tweede locatie voor 'Eten over? Regio Bernheze'
Afbeelding
Welzijn & Maatschappij 2 uur geleden Het land is koud, maar de mensen zijn er heel warm
Afbeelding
Welzijn & Maatschappij 3 uur geleden Nieuw: een sfeervolle kerstreis naar Engeland
Afbeelding
Sport 4 uur geleden Competitie vissen start op zondag 28 april
Afbeelding
Sport 5 uur geleden Eclatante zege op hellas krijgt al vroeg gestalte
Afbeelding
Vitaliteit 9 uur geleden Voor iedereen die wil werken aan zijn mentale gezondheid