Afbeelding

Tafeltennissen bij Net Over ’t Netje

Sport

BERNHEZE – Dat is elke week mogelijk bij tafeltennisvereniging NON, een gezellige club voor personen vanaf 18 jaar (komende uit Heeswijk, Dinther en Loosbroek) in sportzaal Bernrode bij het Gymnasium in Heeswijk, maar... geheel Bernheze is welkom!

Heb je de goede voornemens om na deze coronaperiode meer te gaan bewegen nog niet ingevuld of wil je graag in clubverband sporten? Kom dan eens enkele keren een uurtje ter introductie een balletje mee slaan op de trainingsavond die, met uitzondering van de schoolvakanties, elke maandag plaatsvindt vanaf 19.00 uur. Eerst wordt onder leiding van een trainer een balletje geslagen, waarna ook gezellig recreatief wordt gespeeld rekening houdend met ieders niveau van spelen.

Een batje is voorradig, wel sportschoenen met zolen geschikt voor de zaal meenemen.

Competitie spelen is ook mogelijk om je verder te ontwikkelen. NON is aangesloten bij de BBTF die een competitie heeft opgezet met verenigingen in deze regio, waarbij wij op dit moment actief zijn met twee teams. Deze competitie wordt nagenoeg om de twee weken thuis gespeeld op de woensdagavond en de andere week op locatie bij de tegenstander, doorgaans een dinsdag- of donderdagavond vanaf 20.00 uur tot 23.00 uur.

Graag tot ziens! Wil je meer informatie eerst? Bezoek dan www.ttvnon.nl of mail naar info@ttvnon.nl