Afbeelding

Jeu de boulestoernooi

Sport

VORSTENBOSCH - Komende zaterdag 28 augustus wordt het Jeu de boules kampioenschap georganiseerd door het Gilde Vorstenbosch. 44 teams hebben zich opgegeven en jeugdteams (groep 5,6,7,8 van komend schooljaar) kunnen zich op de dag zelf opgeven. 

Dit jaar zal de organisatie iedere deelnemer en bezoeker vanaf 18 jaar moeten vragen zich te legitimeren en bewijs van vaccinatie of negatieve test niet ouder dan 24 uur te kunnen overleggen om op het wedstrijd terrein toe gelaten te worden. Het een en ander is noodzakelijk gezien de huidige COVID-19 situatie en de daarmee geldende richtlijnen van de RIVM. Het zijn dezelfde richtlijnen als voor eendaagse festivals. Gevraagd wordt of mensen zoveel mogelijk de Corona Check app op hun telefoon willen installeren, zodat ze de QR code kunnen laten zien. Uitgebreide uitleg is te vinden op www.CoronaCheck.nl 

Mensen die geen smartphone hebben kunnen voor praktische redenen ook papieren bewijs uitprinten via bovenstaande site of het bewijs dat gekregen werd na de vaccinatie, of afgestempeld gele boekje laten zien.

Op donderdag avond is de laatste oefenavond, met mogelijkheid tot vragen stellen en uitleg te krijgen omtrent de toegangscontrole voor het toernooi op zaterdag. Daarnaast kan er contact opgenomen worden met het gilde via: secretariaat@gildevorstenbosch.nl 

Ook zal dan het speel schema op het prikbord hangen en alle ingeschreven teams hebben dan ook hun eigen poule indeling thuis gekregen via hun teamleider.

We hopen verder dat we net als andere jaren vele bezoekers mogen ontvangen en dat we voor de deelnemers een geslaagd toernooi kunnen organiseren onder mooie weersomstandigheden.

Afbeelding
Welzijn & Maatschappij 3 uur geleden Tweede locatie voor 'Eten over? Regio Bernheze'
Afbeelding
Welzijn & Maatschappij 5 uur geleden Het land is koud, maar de mensen zijn er heel warm
Afbeelding
Welzijn & Maatschappij 6 uur geleden Nieuw: een sfeervolle kerstreis naar Engeland
Afbeelding
Sport 7 uur geleden Competitie vissen start op zondag 28 april
Afbeelding
Sport 8 uur geleden Eclatante zege op hellas krijgt al vroeg gestalte
Afbeelding
Vitaliteit 12 uur geleden Voor iedereen die wil werken aan zijn mentale gezondheid