Afbeelding

Zonnig dansoptreden heeswijkse balletschool

Sport

HEESWIJK-DINTHER - De dansleerlingen van de Heeswijkse Balletschool hebben woensdag 14 juli eindelijk weer eens kunnen laten zien wat zij geleerd hebben tijdens een mooi optreden in Sint Michielsgestel. Ondanks het sombere weer was het een stralend geheel.

Omdat het optreden vanwege de coronamaatregelen buiten plaats zou vinden, was het nog even spannend of het wel door kon gaan. Gelukkig was het ’s middags droog en kon iedereen zijn of haar beste beentje voorzetten. Voor de zonnestralen zorgden de danseresjes zelf met een zonnige lentedans.

Er was zoveel publiek naar de achterzijde van het Meandergebouw gekomen om de danseressen in actie te zien, dat de jongste leerlingen even heel verlegen op hun plaats gingen staan. Maar zodra de muziek startte begonnen zij vol overgave aan hun dans.
Ook de oudere kinderen vonden het soms wel spannend, want het publiek stond wel heel dichtbij. Toch hebben ook zij een paar mooie optredens laten zien en was iedereen blij dat ze eindelijk weer een voorstelling meegemaakt hadden!

In september start het nieuwe seizoen van de balletschool weer in de zaal van basisschool het Mozaïek. Voor opgave en informatie kun je bellen of mailen: 06-33922311 of van.oorschot@ziggo.nl.

Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Kunst & Cultuur 6 uur geleden Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Afbeelding
Kunst & Cultuur 6 uur geleden 50-jarig jubileum met twee dagen non-stop muziek van 10.00 tot 17.00 uur op PFN XXL-jubileumplein
Afbeelding
Kunst & Cultuur 8 uur geleden Koningsdag in Nistelrode
Afbeelding
Kunst & Cultuur 9 uur geleden Ontplooi je talenten in het Talentcentrum
Afbeelding
Natuur & Dieren 10 uur geleden St. Buurtvoedselbos Bernheze
Afbeelding
Natuur & Dieren 10 uur geleden Stichting Buurtvoedselbos Bernheze