Afbeelding

ZVV Heesch op zoek naar nieuwe teams

Sport

HEESCH - Zaalvoetbalvereniging Heesch (ZVV Heesch) is een vereniging waarin lokale teams vaak gesponsord door ondernemers in de regio in een onderlinge competitie van augustus tot en met mei uitmaken wie zaalvoetbalkampioen van Heesch wordt. Tevens wordt er een bekerprogramma afgewerkt. De bekerfinale aan het eind van de competitie wordt gekoppeld aan een gezellige feestavond waarin de kampioen, bekerwinnaar, topscoorder en sportiefste ploeg van het seizoen gehuldigd worden.

Bij ZVV Heesch hebben in haar meer dan 25-jarig bestaan diverse lokale teams aan de competitie deelgenomen. Zo zijn er teams bij die al tien tot twintig jaar aan de competitie deelnemen. De teams bestaan uit tenminste tien spelers en een coach. De contributie per jaar bedraagt ongeveer per speler € 75,-. De wedstrijden worden gespeeld in Sporthal ’t Vijfeiken. Er worden op de competitiemaandag roulerend voor elk team zes wedstrijden afgewerkt van 18.30 tot 22.30 uur.

Het niveau van de competitie is erg competitief ondanks het recreatieve karakter. Veel regionale veld voetballers vinden hun weg om op maandags in de zaal een balletje te trappen. Ook het scheidsrechterscorps is zeer ervaren en fluit op hoog niveau.

Op dit moment werken er dertien teams een onderlinge competitie af en we willen graag het aantal teams uitbreiden naar tenminste vijftien om genoeg draagvlak te hebben voor de komende jaren om de competitie op het huidige niveau te behouden.

ZVV Heesch is een gezonde, gezellig en gestructureerde vereniging waarin spelers, scheidsrechters en bestuur in goede harmonie met elkaar optrekken. Indien er teams zijn die interesse hebben om op de maandag te willen zaalvoetballen in Heesch en meer informatie willen hebben kunnen zich in verbinding zetten met Wim van Griensven via wvgriensvenzvv@hotmail.com of 06-50571653.