Afbeelding

Gezellige 14e HDL-Golftrophy

Sport

HEESWIJK-DINTHER/LOOSBROEK - Vrijdag 11 juni werd voor de 14de keer de jaarlijkse HDL-Golftrophy, na een jaartje afwezigheid, georganiseerd door de stichting Golf HDL. Golf & Country Course De Schoot in St. Oedenrode was wederom de golfcourse en uitstekende gastheer voor de golfers uit Heeswijk-Dinther en Loosbroek. Er werd door 46 golfers gespeeld om de titel ‘Beste Golfer van HDL’. Dit jaar werd de HDL-Golftrophy gewonnen door Marijke Langenhuijsen bij de dames. Bij de heren was de wedstrijd wederom gesplitst in HCP 0-24 met als winnaar Harry Dortmans (die later op de dag de matchplay wedstrijd van de Schoot ook nog op zijn naam zette) en HCP 24-36 met als winnaar Henry van Boxmeer.

Het weer was fantastisch met 25 graden en een strakblauwe lucht. Er werd gespeeld over 18-holes met een Stableford wedstrijdvorm. De 14de HDL-Golftrophy werd met ballen gesteund door Rabobank Oss- Bernheze.

De prijzenuitslag was als volgt
Dames 1e prijs: Marijke Langenhuijsen, 2de prijs Ans Lunenburg, 3de prijs Rita Dortmans
Heren HCP 0-24 / strokeplay (bruto): 1ste prijs Harry Dortmans, 2de prijs Jo Rijkers, 3de prijs Jeffrey Hensen
Heren HCP 24-36: 1ste prijs Henry van Boxmeer, 2de prijs Wim v.d. Heijden en 3de prijs Johan Traa.
De beste score met netto berekening was voor Jo Rijkers.
Neary: dames Paulien van Helvoort,
Neary heren Johan Traa
Longest bij de dames: Dini Verkuijlen en bij de heren Jeffrey Hensen.

Speciale prijzen waren het culinaire theater arrangementen van HR De Leygraaf en Theater de Kersouwe voor de 11de plaatsen bij heren en dames. Deze werden gewonnen door Marjo Lucker, Ad van Emmerik en Peer Verkuijlen.

Later dit jaar volgt nog HDLgolf UIT.
Wil je ook meedoen en ben je ook in bezit van golfvaardigheid én heb je zin om een paar keer per jaar een gezellige wedstrijd te spelen? Meld je dan aan via pierrevandenhelm@gmail.com.