Afbeelding

T.C. Telro - Clubkampioenschappen

Sport

NISTELRODE - Doe mee aan de clubkampioenschappen bij T.C. TELRO en pak nog voor de zomervakantie de titel: ‘Clubkampioen 2021’. De clubkampioenschappen bij T.C. Telro vinden plaats van 14 juli t/m 25 juli. Er kan worden ingeschreven in de onderdelen enkel, dubbel en gemengd dubbel en er is keuze tussen de niveaus 2 t/m 9. 

Iedereen vanaf 17 jaar kan meedoen: beginner, gevorderd, jeugd vanaf 17 jaar, senioren, maar ook de leden van TELRO die aan de ZOMER CHALLENGE meedoen. Je mag je voor maximaal 2 verschillende onderdelen inschrijven. Het toernooi wordt uiteraard georganiseerd conform de richtlijnen van het RIVM rondom het corona-virus. 

Behalve een leuk tennistoernooi, wordt er ook naast de baan gezorgd voor een lekker hapje en drankje. Tijdens de loterij op vrijdag worden er onder de aanwezige deelnemers mooie prijzen verloot. De organisatie van de clubkampioenschappen kijkt uit naar een leuk toernooi met veel enthousiaste deelnemers. 

Schrijf je snel in vóór 1 juli 23.59 uur via mijn KNLTB – Clubkampioenschappen 2021 T.C. TELRO Senioren of via deze link.

Voor vragen kan er contact worden opgenomen met de commissie van de clubkampioenschappen via: telroclubkamp@gmail.com