Afbeelding

Kom badmintonnen bij HBV

Sport

HEESCH - Al sinds 1988 laat de Heesche Badminton Vereniging mensen uit de hele regio sporten. De afgelopen jaren passeerde de vereniging de grens van 100 Heesche badmintonners en nu de sporthallen weer open zijn hoopt de Heesche vereniging die groei weer door te kunnen zetten.

Ook in coronatijd heeft de vereniging geen moment stil gestaan. Maar nu thuishonk sporthal ’t Vijfeiken haar deuren weer geopend heeft, genieten de badmintonners wekelijks van hun favoriete snelle sport. Door de grote versoepelingen van de afgelopen weken kunnen jeugd- en seniorenspelers inmiddels weer genieten van de verschillende spelvormen. Op donderdag (senioren) en vrijdagavond (jeugd) wordt er weer geënkeld, gedubbeld en getraind. Voor jeugdspelers staan zelfs de eerste wedstrijden tegen andere clubs alweer op het programma.

Zo kan jong en oud weer genieten van de badmintonsport en de gezelligheid in de sporthal. De Heesche Badminton Vereniging verwelkomt ook graag nieuwe badmintonners. Op donderdagavond zijn nieuwe spelers tussen 20.00 en 22.30 uur van harte welkom om mee te komen spelen en trainen. Op vrijdagavond kunnen nieuwe jeugdspelers tussen 18.00 en 20.30 uur meespelen en trainen. Iedereen is welkom om drie keer gratis mee te spelen. Tot de zomer kan iedereen zelfs al voor € 10,- lid worden.
Meer informatie is te vinden op www.hbv-heesch.nl.