Afbeelding

Buiten sporten voor een tientje

Sport

HEESCH - Vanaf maart kunnen jeugdspelers van de Heesche Badminton Vereniging opnieuw trainen in de buitenlucht op het sportpark van de Mixed Hockey Club Heesch. Daar werken de spelers elke vrijdagavond volop aan kracht, conditie én samenwerking. De buitentraining zorgt voor zoveel sportief plezier, dat de vereniging graag ook nieuwe spelers uitnodigt om mee te komen doen.

Juist nu zoveel activiteiten voor kinderen door de coronacrisis niet door kunnen gaan, hoopt de Heesche Badminton Vereniging zoveel mogelijk kinderen aan de slag te kunnen helpen en een fijne avond te kunnen bezorgen. “Ook in tijden van corona is het immers belangrijk om zo af en toe even de energie kwijt te kunnen, en andere kinderen te ontmoeten’, zegt bestuurslid Jesse Jansen daarover. ‘Daarom vinden wij het nu tijd om de deuren nog verder open te gooien en een speciale kortingsactie te introduceren.”

Voor maar € 10,- kunnen kinderen zich tot en met de zomer elke week uitleven tijdens de trainingen van de Heesche Badminton Vereniging. Zo lang dat moet in de buitenlucht, en zodra dat weer veilig en gezond kan in sporthal ‘t Vijfeiken. Meer informatie over de actie is te vinden op www.hbv-heesch.nl.