Afbeelding

Buitendans balletscholen Bernheze

Sport

HEESWIJK-DINTHER - De leerlingen van Dansstudio Hanneke van der Stappen en de Heeswijkse Balletschool genoten van het samen dansen in de buitenlucht op zondag 14 maart, onder een groot afdak voor eventuele regenbuien die zij gelukkig niet gehad hebben! Op het bedrijventerrein in Heesch was het weer eens gezellig druk met dansers en danseressen die stonden te popelen om eindelijk weer gezamenlijk te kunnen dansen.

De kleuters waren als eerste aan de beurt; zij genoten zichtbaar van het dansen én elkaar. Ook de juffen (Hanneke, Willeke, Hannah en Saskia) waren blij de leerlingen weer in levende lijve te zien. De groepen erna konden hun energie flink kwijt tijdens de danscombinaties die de diverse docenten voor hen in petto hadden. Zelfs de jongeren tot 27 jaar zetten deze dag hun beste beentje voor, omdat ook zij inmiddels weer aan buitenactiviteiten mogen deelnemen.

Moe maar voldaan sloten de twee verenigingen de dansdag af, met voor iedereen een kleine verrassing.

Dit is tevens de start van het buitendansseizoen, want de lente komt er immers aan en dat betekent dat de temperaturen weer stijgen zodat de reguliere lessen vanaf nu zoveel mogelijk buiten zullen plaatsvinden. Dansstudio Hanneke van der Stappen en de Heeswijkse Balletschool zijn heel blij weer gewoon in groepsverband te kunnen dansen want dat is wel zo gezellig!

Wij verheugen ons erop iedereen weer te zien tijdens de les.

Afbeelding
Ondernemend Bernheze 3 uur geleden Moments & More Nistelrode start met bezorgen!
Met poppetjes en andere hulpmiddelen worden situaties duidelijker en concreter gemaakt
Ondernemend Bernheze 6 uur geleden Kracht uit jezelf, alles begint bij jou
Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Kunst & Cultuur 19 apr, 11:57 Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Afbeelding
Kunst & Cultuur 19 apr, 11:20 50-jarig jubileum met twee dagen non-stop muziek van 10.00 tot 17.00 uur op PFN XXL-jubileumplein
Afbeelding
Kunst & Cultuur 19 apr, 08:30 Ontplooi je talenten in het Talentcentrum
Afbeelding
Natuur & Dieren 19 apr, 08:04 St. Buurtvoedselbos Bernheze