Afbeelding

Badmintonners opnieuw naar buiten

Sport

HEESCH - Het is inmiddels een jaar geleden dat Nederland voor het eerst kennismaakte met het coronavirus. Het virus heeft een enorme impact op het leven van iedereen en ook op het reilen en zeilen van sportverenigingen. Voor de badmintonners van de Heesche Badminton Vereniging zaten de deuren van sporthal ’t Vijfeiken het grootste deel van het jaar helaas op slot.

Toch laten de Heesche badmintonners elkaar niet in de steek. Zeker bij de jeugdafdeling van de vereniging houdt men goede moed. Ook in dit moeilijke jaar heeft de vereniging geen vrijdagavond, de vaste speelavond van jeugdspelers, aan zich voorbij laten gaan om samen te komen. Binnen, buiten én online: overal weten de vele vrijwilligers van de club raad mee.

Nu het zonnetje weer begint te schijnen kon de club dan ook niet anders dan de stap naar buiten wagen. En met succes! Want opnieuw kunnen jeugdspelers van de Heesche Badminton Vereniging met dank aan de Mixed Hockey Club Heesch in de buitenlucht gaan trainen. Vanaf vrijdag 5 maart stelt de hockeyclub haar hockeypark weer open voor de badmintonnende jeugd. Omdat badmintonnen in de buitenlucht lastig gaat, zullen de trainingen op een alternatieve wijze worden ingevuld. In 2020 heeft de vereniging al bewezen dat met veel energie te kunnen. Meer informatie? Ga naar www.hbv-heesch.nl.

Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Kunst & Cultuur 16 uur geleden Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Afbeelding
Kunst & Cultuur 17 uur geleden 50-jarig jubileum met twee dagen non-stop muziek van 10.00 tot 17.00 uur op PFN XXL-jubileumplein
Afbeelding
Kunst & Cultuur 18 uur geleden Koningsdag in Nistelrode
Afbeelding
Kunst & Cultuur 19 uur geleden Ontplooi je talenten in het Talentcentrum
Afbeelding
Natuur & Dieren 20 uur geleden St. Buurtvoedselbos Bernheze
Afbeelding
Natuur & Dieren 20 uur geleden Stichting Buurtvoedselbos Bernheze