Afbeelding

Nieuws Dance Team Nistelrode

Sport

NISTELRODE - Dit jaar is voor iedereen een bijzonder jaar. Nadat in 2020 vanwege corona de laatste toernooien en de Nederlandse en Europese Kampioenschappen afgelast waren, is voor onze danssport het seizoen 2020-2021 opnieuw een seizoen zonder toernooien en kampioenschappen. De trainsters van Dance Team Nistelrode hebben daarom besloten om nu al eerder dan normaal aan het nieuwe seizoen 2021-2022 te gaan beginnen. Dus nieuwe groepssamenstellingen én nieuwe of aangepaste dansen!

Wij hebben ook nog plaats voor nieuwe leden in alle leeftijdsklassen, maar zeker de jongste groep kan wel wat versterking gebruiken. Helaas mogen er nog steeds geen ‘live’ groepslessen plaatsvinden, maar zo gauw dat dat weer mag, nodigen wij jongens en meisjes in de leeftijd van 4 tot en met 8 jaar uit om een paar proeflessen te komen volgen in de mooie danszaal op het terrein van Prinses Irene aan het Loo te Nistelrode.

Oudere jongens en meiden, die graag mee willen komen dansen, kunnen alvast contact opnemen met voorzitter Rose-Marie van Heumen via voorzitter@danceteamnistelrode.nl of 06-11368571 en in overleg wordt dan bekeken of zij eventueel online al aan kunnen sluiten.

Daarnaast is het bestuur van Dance Team Nistelrode al bezig om activiteiten uit te werken voor dit bijzondere jaar: het feit dat we al 25 jaar een dansvereniging zijn! Dat willen we niet zomaar voorbij laten gaan, dus wordt het wederom een speciaal jaar! Wat we zoal gaan doen, houden we nog even geheim... Eén ding is al wel bekendgemaakt; eind april 2022 organiseren wij, in samenwerking met Stichting Danssport Nistelrode, voor de tweede keer het Europees Kampioenschap in de Maaspoort in ‘s-Hertogenbosch. Met een commissie van tien enthousiaste mensen
(ouders en leden), zijn we aan de organisatie van dit grootse evenement begonnen!

Dance Team Nistelrode blijft je op de hoogte houden van de activiteiten via DeMooiBernhezeKrant en www.mooibernheze.nl.

De jeugd- en hoofdleden zien het dansleven als hun ‘tweede familie’ die ze absoluut niet kunnen en willen missen. Vandaar dat ze zelf actie ondernamen om deze ludieke truien, zie foto, te laten bedrukken. Tijdens de eerste corona-uitbraak kwamen ze bij de buitentraining goed van pas!