Afbeelding

Jumbo overhandigt cheque aan Altior

Sport

HEESWIJK-DINTHER - Aan de voorzitter van Altior, Francis Collart, werd zaterdag 16 januari de cheque overhandigd van de actie ‘Jumbo Sparen met Elkaar’ die in de maanden oktober en november van het vorige jaar plaatsvond bij Jumbo in Heeswijk-Dinther. Door middel van spaarpunten die je kreeg bij je boodschappen, kon je kiezen uit tien verschillende deelnemers waaraan je de punten kon geven. Na het tellen van de spaarpunten was er voor Altior een mooi bedrag gespaard, maar liefst € 538,89!

Altior wil dan ook iedereen hartelijk bedanken die voor deze vereniging dit mooie bedrag bijeen heeft gespaard. In deze toch al rare tijd is elke financiële ondersteuning belangrijk. Deze bijdrage kan Altior weer steken in nieuw spelmateriaal want er zijn sowieso enkele korven en ballen aan vervanging toe. Nogmaals dank en natuurlijk ook een dank voor Jumbo Heeswijk-Dinther met deze actie!

#samensterk #altior.

Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Kunst & Cultuur 4 uur geleden Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Afbeelding
Kunst & Cultuur 5 uur geleden 50-jarig jubileum met twee dagen non-stop muziek van 10.00 tot 17.00 uur op PFN XXL-jubileumplein
Afbeelding
Kunst & Cultuur 7 uur geleden Koningsdag in Nistelrode
Afbeelding
Kunst & Cultuur 8 uur geleden Ontplooi je talenten in het Talentcentrum
Afbeelding
Natuur & Dieren 8 uur geleden St. Buurtvoedselbos Bernheze
Afbeelding
Natuur & Dieren 8 uur geleden Stichting Buurtvoedselbos Bernheze