Afbeelding

Prinses Irene quiz dit jaar online

Sport

NISTELRODE - Vanwege de nog steeds voortdurende coronapandemie en de daaraan gekoppelde maatregelen is het duidelijk dat er dit seizoen geen quiz kan worden georganiseerd, zoals we dat de afgelopen 56 jaar gewend waren. Toch willen we als quizcommissie deze winterperiode niet zondermeer voorbij laten gaan zonder mogelijkheid om te quizen. Daarom willen we een online quiz organiseren. Bij voldoende belangstelling (minimaal 50 deelnemers) willen we op maandagavond 25 januari 2021, vanaf 20.00 uur, hier invulling aan geven.

Opzet
De opzet van deze quiz wijkt uiteraard af van voorgaande jaren en kent dit jaar 4 ronden van 10 vragen over o.a. Prinses Irene, sport en algemeen en 1 ronde met 10 muziekvragen. Deelname is gratis en is mogelijk voor alle seniorenleden van zowel voetbal als korfbal, trainers en leiders, bestuur- en commissieleden, leden van de supportersclub, sponsoren, leden van Vrienden van Prinses Irene en scheidsrechters. Voor de winnaars (1 t/m 3) is er een mooie prijs te winnen.

Deelnemen
Je kan individueel, maar ook met een team meespelen. De online quiz wordt via het programma Zoom gespeeld. Als je met een team meespeelt doet elk teamlid dat vanuit eigen huis en word je aan het eind van iedere ronde als team naar jullie eigen “Break Outroom” gestuurd om te overleggen.Aanmelden

Als je zin hebt om mee te doen aan deze onlinequiz dan kun je je aanmelden door een mailtje te sturen naar info@kwistum.nl, met vermelding van naam, emailadres en die van je teamgenoten waarmee je wil samenspelen en zo mogelijk het team namens welk je mee speelt.

Inschrijven kan t/m zondag 10 januari.

Bij voldoende belangstelling word je tussen 10 en 25 januari via een emailbericht geïnformeerd hoe je met een link (via het programma zoom) kunt deelnemen.

Tot slot
Wij hopen op voldoende inschrijvingen en hopen zo in deze voetbal- en korfballoze periode toch onze doelstelling als quizcommissie te kunnen waarmaken.
En natuurlijk wensen wij iedereen die dit leest een voorspoedig en vooral gezond 2021 toe..

De Quizcommissie

Met poppetjes en andere hulpmiddelen worden situaties duidelijker en concreter gemaakt
Ondernemend Bernheze 1 uur geleden Kracht uit jezelf, alles begint bij jou
Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Kunst & Cultuur 21 uur geleden Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Afbeelding
Kunst & Cultuur 21 uur geleden 50-jarig jubileum met twee dagen non-stop muziek van 10.00 tot 17.00 uur op PFN XXL-jubileumplein
Afbeelding
Kunst & Cultuur 23 uur geleden Koningsdag in Nistelrode
Afbeelding
Kunst & Cultuur gisteren Ontplooi je talenten in het Talentcentrum
Afbeelding
Natuur & Dieren gisteren St. Buurtvoedselbos Bernheze