Afbeelding

Bedankje leden BC Argus

Sport

HEESWIJK-DINTHER - We hebben op zaterdag 19 december 2020 een bedankje aan onze seniorleden gegeven. Dit voor het geduld om te wachten tot we weer volledig aan de slag kunnen met onze badmintonsport. Voor de complete lockdown konden we de senioren nog in het enkelspel laten trainen.  Dubbelspel was al langer niet meer mogelijk. De jeugdleden van BC Argus en ons nieuwe initiatief Bad MINI ton konden wel doorgaan binnen de RIVM richtlijnen.

Met name de senioren van BC Argus waren het huidige kwartaal beperkt in de mogelijkheid om te spelen. Daarom voor ieder wat lekkers met een kerst- en nieuwjaarswens. Daarbij ook dank aan de loyaliteit van onze leden. 

Uit de vele reacties die we daarop mochten ontvangen blijkt dat de band van badmintonclub met onze leden sterk. Ook hebben we onze vrijwilligers bedankt voor hun inzet voor dit en het afgelopen seizoen. Ze zijn allemaal samen het goud van onze vereniging.

Laten we hopen dat we elkaar weer snel mogen ontmoeten op de badmintonbaan, niet in de laatste plaats om de corona kilootjes er weer fanatiek van af te sporten.

Bestuur BC Argus