C.V. 'Jong en Oud te samen' optochten campagne 2020
C.V. 'Jong en Oud te samen' optochten campagne 2020

C.V. 'Jong en Oud te samen' optochten campagne 2020

Sport

HEESWIJK-DINTHER - Voor Carnavals Vrienden 'Jong en Oud te samen' gaat de optochten campanje carnaval 2020 bijna starten. Na een zeer geslaagd 2019 is op een door Marc geschonken heel grote nieuwe wagen weer een prachtig kijk spektakel gebouwd. Bij de opendag is het thema ‘Fleurig’ met een vleugje Caraïben al bekend geworden. Na de opendag is de oude grote wagen binnen getrokken en ook deze zal onderdeel uitmaken van de creatie. Met onze Neptunus als stuwende kracht golft Jong en Oud swingend door de straten tijdens de optochten in Zijtaart, Heeswijk-Dinther, Erp en Eerde. Op de wagen zitten meer als 350 attributen verwerkt gebouwd door de grote, en zeker ook door de aller jongste van onze club. De toeschouwers zullen verrukt zijn als de boot in zicht komt en zeker 30 meter wagen voorbij rolt. Speciale aandacht ook voor de pakken en pruiken. De dames van het naaiwerk hebben zich zelf ook dit jaar weer overtroffen met prachtige creaties voor alle deelnemers. Zoals elk jaar is er ook dit jaar rond de wagen is er weer volop kijk plezier met diverse acts en spektakel.

Langs deze weg willen we iedereen heel erg bedanken voor alle ontvangen ondersteuning.

Gelukkig zijn er steeds mensen met een carnavalshart bereid om ruimte en heel veel materiaal ter beschikking te stellen en zo indirect een steentje bij te dragen aan een mooie carnavalsoptocht. Zonder iemand direct te noemen hebben we groot respect voor alle mogelijk ondersteuning.

 

 

C.V. 'Jong en Oud te samen' optochten campagne 2020
Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Kunst & Cultuur 9 uur geleden Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Afbeelding
Kunst & Cultuur 10 uur geleden 50-jarig jubileum met twee dagen non-stop muziek van 10.00 tot 17.00 uur op PFN XXL-jubileumplein
Afbeelding
Kunst & Cultuur 12 uur geleden Koningsdag in Nistelrode
Afbeelding
Kunst & Cultuur 13 uur geleden Ontplooi je talenten in het Talentcentrum
Afbeelding
Natuur & Dieren 13 uur geleden St. Buurtvoedselbos Bernheze
Afbeelding
Natuur & Dieren 13 uur geleden Stichting Buurtvoedselbos Bernheze