11-11 bal in Krullendonk
11-11 bal in Krullendonk

11-11 bal in Krullendonk

Sport

HEESCH - Op 11 november (de elfde van de elfde), om precies 11.11 uur, begint het carnavalsseizoen 2018/2019. Het carnaval in Krullendonk gaat ook dit jaar weer een groot feest worden: Stichting Carnavalsviering Heesch bestaat 55 jaar! Wij openen het carnavalsseizoen op10 november met het 11-11 bal. 

Ook dit jaar zal weer alles uit de kast worden gehaald voor een spectaculaire en verrassende prinsonthulling. Op zaterdagavond 10 november worden Prins Porcus XLVIII en zijn Adjudant onthuld en zullen we weten wie ons het komende carnavalsseizoen voorgaan. DJ Peet zorgt voor de juiste sfeer en een hoog entertainmentgehalte. 

Hints
Uiteraard zal ook dit jaar middels hints duidelijk gemaakt worden wie de Prins en Adjudant zijn. Deze hints vindt je de komende tijd op www.krullendonk.nl en de Facebookpagina van Stichting Carnavalsviering Heesch. Naast de gebruikelijke 11 hints van stichting carnaval Heesch, worden dit jaar ook hints weggegeven door de raad van 11, Hofkapel, Dansgarde, jeugdcommissie en het algemeen bestuur. Onthoud deze hints goed, deze zouden nog wel eens van pas kunnen komen in de 'Porcus Battle' die voorafgaand aan de onthulling plaats zal vinden.

Jeugdprins en Adjudant
Niet alleen Prins Porcus XLVIII en zijn Adjudant zullen op deze avond bekend worden gemaakt. Om 18.30 uur start de avond die uiteindelijk leidt tot de onthulling van Jeugdprins Porcellus XLIII en zijn Adjudant. Maar zij zullen niet onthuld worden voordat diverse teams de strijd aan zijn gegaan in de welbekende 'Porcellus Battle'! DJ La merz zal hierbij zorgen voor de muzikale omlijsting. Houd de website www.krullendonk.nl en de Facebookpagina van Stichting Carnavalsviering Heesch in de gaten voor informatie over de Battle.

Noteer 10 november vast in jouw agenda! We zien je dan graag terug in onze Residentie CC de Pas in Heesch.

Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Kunst & Cultuur 13 uur geleden Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Afbeelding
Kunst & Cultuur 14 uur geleden 50-jarig jubileum met twee dagen non-stop muziek van 10.00 tot 17.00 uur op PFN XXL-jubileumplein
Afbeelding
Kunst & Cultuur 16 uur geleden Koningsdag in Nistelrode
Afbeelding
Kunst & Cultuur 17 uur geleden Ontplooi je talenten in het Talentcentrum
Afbeelding
Natuur & Dieren 17 uur geleden St. Buurtvoedselbos Bernheze
Afbeelding
Natuur & Dieren 17 uur geleden Stichting Buurtvoedselbos Bernheze