'Altijd blevuh plekkuh' in HDL met Prins Driekus en Adjudant Rob
'Altijd blevuh plekkuh' in HDL met Prins Driekus en Adjudant Rob Foto: R. van Schijndel

'Altijd blevuh plekkuh' in HDL met Prins Driekus en Adjudant Rob

Sport

Heeswijk-Dinther – Op vrijdagavond 2 februari, tijdens de eerste pronkzitting van carnavalsstichting HDL, werd de heerser 2018 van het Snevelbokkenrijk onthuld. Bij deze ‘vlucht2018’ was het ‘Bestemming Grote Hoogte’ en na de ontmanteling van de prins van afgelopen jaar kon de onthullingscommissie, de Ex-Adjudanten, Prins Driekus onthullen.  Dirk Dekkers en Rob Kuijpers gaan komend jaar als Prins Driekus en Ajudant Rob door het leven met als motto: ‘Altijd blevuh plekkuh! .

Dirk Dekkers en Rob Kuijpers zijn dit jaar prins carnaval en adjudant. Voordat een onderhoudende avond begon werd de voormalige prins ontmanteld en de nieuwe prins onthuld als een ‘menselijke kogel’.
Dirk Dekkers is 13 november jarig en in 1979 zag hij het levenslicht. Inmiddels is hij getrouwd met Yvette en ze hebben samen twee kinderen, Izzy en Joes. Zijn beste vriend en adjudant Rob gaat dit jaar trouwen met Dimphy en hun kinderen heten Stef, Tijn en Floor. In het dagelijks leven is Dirk stoffeerder bij Prowoon in Veghel, en Rob is mede eigenaar van A&K installatie techniek in Heeswijk-Dinhter. Het motto van het carnavalskoppel is dit jaar ‘Altijd blevuh plekkuh’.

Na de onthulling konden de artiesten aan de bak om de volle zaal van het Snevelbokkenrijk te gaan vermaken. Er zijn nog twee zittingen waarin alle bezoekers mogen genieten van het lokale talent, we gaan daarom de inhoud van het programma niet verklappen. Iedereen kan zich verheugen op een avond vol lach en lachwekkende momenten.   

De hele avond staat in het teken van het thema ‘Bestemming, Grote Hoogte!’ wat een bijzondere sfeer aan de avond meebracht.

'Altijd blevuh plekkuh' in HDL met Prins Driekus en Adjudant Rob
'Altijd blevuh plekkuh' in HDL met Prins Driekus en Adjudant Rob