Boerenbruiloft in Cunera/De Bongerd
Boerenbruiloft in Cunera/De Bongerd Foto: Alette fotografie 

Boerenbruiloft in Cunera/De Bongerd

Sport

HEESWIJK-DINTHER - Op carnavalsdinsdag 28 februari 2017 wordt er weer een Boerenbruiloft gevierd in Cunera/De Bongerd aan de Zijlstraat 1 te Heeswijk-Dinther. Op deze dag zullen Jan van Dijk en Francien van Dijk- van der Heijden uit Vorstenbosch in de onecht verbonden worden. De bruid is al 30 jaar werkzaam in de Heeswijkse locatie van Laverhof en de bruidegom is er sinds kort vrijwilliger.

De middag begint met het ophalen van het Boerenbruidspaar onder muzikale begeleiding. Daarna is er voor het Boerenbruidspaar, genodigden en de oud-Prinsen van Snevelbokkenland een koffietafel in de Aula van De Bongerd. De huwelijksvoltrekking van de bruiloft in de onecht zal vanaf 14.11 uur plaatsvinden in de Tuinzaal. De Prins van Snevelbokkenland zal het huwelijk bezegelen. Daarna vindt er een receptie plaats en is er gelegenheid om het Boerenbruidspaar te feliciteren. Iedereen die het bruidspaar kent of interesse heeft, is van harte welkom!

De geldelijke giften vanuit ‘de kromme errum’ zullen ten goede komen aan het welzijn van de bewoners van Cunera/De Bongerd.