Pronkzittingen Stichting Carnaval HDL
Pronkzittingen Stichting Carnaval HDL

Pronkzittingen Stichting Carnaval HDL

Sport

HEESWIJK-DINTHER-LOOSBROEK - Carnaval komt eraan en daarmee staan de pronkzittingen weer voor de deur. Ook dit jaar zorgen lokale en regionale artiesten weer voor een waar spektakel tijdens de pronkzittingen van Stichting Carnaval HDL. Wel is er één grote verandering: de Ouderenpronkzitting is verplaatst van maandagavond naar zaterdagmiddag.

Jarenlang vond de Ouderenpronkzitting van Stichting Carnaval HDL traditiegetrouw plaats op maandagavond, maar vanaf dit jaar komt daaraan een eind. De zaterdagmiddag is de nieuwe thuis van de Ouderenpronkzitting.  Na gesprekken van de stichting met ouderenorganisaties zoals de KBO is gebleken dat de zaterdagmiddag prettiger is voor de ouderen waarna besloten is om de Ouderenpronkzitting te verplaatsen.

Dankzij uw belangrijke stem tijdens de clubkasactie van de Rabobank kan de Stichting Carnaval HDL voor de ouderen kosteloos het vervoer regelen naar de Snevelbokkenstal. De Stichting Carnaval HDL nodigt alle ouderen dan ook van harte uit op de vernieuwde pronkzitting op de zaterdagmiddag!

Prins Carnaval van Snevelbokkenland op spectaculaire wijze onthuld.
De overige twee pronkzittingen blijven op de vrijdag- en zaterdagavond. Tijdens de pronkzitting op vrijdag zal de nieuwe Prins Carnaval van Snevelbokkenland op spectaculaire wijze onthuld worden.  Wie zal de opvolger worden van Prins Sander d'n Urste?

Lokale  en regionale artiesten.
Naast de prinsenonthulling bieden de pronkzittingen een uitgebreid en carnavalesk programma voor jong en oud. Diverse lokale  en regionale artiesten, tonpraoters, dansmariekes en andere deelnemers maken er een spetterend fisje van. Na de pronkzittingen  kan nog uitgebreid over de show worden nagepraat  tijdens de after party.

Dit geweldige feest wil je toch niet missen?
De pronkzittingen van de Stichting Carnaval HDL vinden plaats op vrijdag 17 februari en zaterdag 18 februari. Op vrijdag- en zaterdagavond start de pronkzitting om 19.49 uur. De aanvang van de Ouderenpronkzitting op zaterdagmiddag is om 13.30 uur. Kaarten zijn in de voorverkoop te koop op vrijdag 3 februari tussen 19.30 en 21.00 uur in CC Sint Servaes en daarna bij Paperpoint en de Dag winkel in Loosbroek. Indien de shows niet zijn uitverkocht, zijn kaarten te koop aan de deur. Voor meer informatie kijk op www.snevelbokkenland.nl of www.facebook.com/snevelbokkenland  

Tekst: 

Pronkzittingen Stichting Carnaval HDL
Pronkzittingen Stichting Carnaval HDL