Uitreiking Gouwe Kreuge & Liedjesfestival
Uitreiking Gouwe Kreuge & Liedjesfestival

Uitreiking Gouwe Kreuge & Liedjesfestival

Sport

HEESCH - Stichting Carnavalsviering Heesch start in 2017 met een nieuwe happening, te weten het Krullendonkse Liedjesfestival. Dit evenement wordt gehouden tijdens het Gouwe Kreugebal op 28 januari in ’t Tunneke, nadat aan Scouting Heesch de Gouwe Kreuge is uitgereikt.  Jullie worden van harte aangemoedigd mee te doen. (Carnavals)verenigingen, vrienden, individuen; iedereen is welkom om dit gezellige en keimooi evenement tot een succes te maken. Daarvoor vragen we jullie om op een bestaande (carnavals)deun een leuke tekst te maken. Hierna met een paar vrienden effe oefenen, een leuk pakske aantrekken en uitkijken naar een ludiek optreden.

Schrijf je in via www.Krullendonk.nlen doe mee! Op de avond van de 28e januari kun je muziek laten klinken via het geluid van een dj en doe je je act voor een dolenthousiast publiek. Een deskundig jury zal de artiesten beoordelen en we koppelen er een leuke prijs aan. Vol vertrouwen kijken we uit naar de talenten die op zullen staan en daarmede naar een geslaagde start van het nieuwe Krullendonkse Liedjesfestival!

 

 

 

Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Kunst & Cultuur 9 uur geleden Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Afbeelding
Kunst & Cultuur 9 uur geleden 50-jarig jubileum met twee dagen non-stop muziek van 10.00 tot 17.00 uur op PFN XXL-jubileumplein
Afbeelding
Kunst & Cultuur 11 uur geleden Koningsdag in Nistelrode
Afbeelding
Kunst & Cultuur 12 uur geleden Ontplooi je talenten in het Talentcentrum
Afbeelding
Natuur & Dieren 13 uur geleden St. Buurtvoedselbos Bernheze
Afbeelding
Natuur & Dieren 13 uur geleden Stichting Buurtvoedselbos Bernheze