Prinsenreceptie Krullendonk wordt weer gezellig feestje
Prinsenreceptie Krullendonk wordt weer gezellig feestje

Prinsenreceptie Krullendonk wordt weer gezellig feestje

Sport

HEESCH -  Op 11 december 2016 wordt in Krullendonk weer de oergezellige Prinsenreceptie gehouden. Vanaf 13:00 uur in Cultureel Centrum de Pas zijn bewoners van Heesch en omstreken, vrienden, kennissen en belangstellenden van harte uitgenodigd om Menno Pols, Dave van Griensven, Cas Muller en Lars van den Hurk te feliciteren met hun uitverkiezing tot respectievelijk Prins Porcus XLVI en Adjudant en Jeugdprins Porcellus XL en Adjudant voor het carnavalsseizoen 2016-2017. Tevens wordt de Gouwe Kreuge winnaar van 2017 bekend gemaakt.

De prinsenreceptie van Krullendonk staat garant voor een middag gezelligheid en lol. Belangstellenden kunnen de nieuwe Prinsen en hun Adjudanten feliciteren en veel succes, maar vooral plezier wensen in het komende carnavalsseizoen. Ook dit jaar is Hofkapel de Dors(t)vlegels natuurlijk aanwezig om het geheel muzikaal te ondersteunen, maar ook andere kapellen uit Heesch en uit de omliggende dorpen luisteren de receptie muzikaal op. Mede Prinsen en Adjudanten uit buurgemeenten dagen de heren uit om een prestatie te leveren, zodat de nieuwe Prinsen en Adjudanten de aanwezigen kunnen laten zien dat ze hun mannetje kunnen staan.

Bekendmaking Gouwe Kreuge winnaar
Tijdens deze middag wordt ook de winnaar van de Gouwe Kreuge 2017 bekend gemaakt. De Gouwe Kreuge is een jaarlijks uit te reiken onderscheiding van SCH aan een bedrijf of instelling die zich regionaal of lokaal verdienstelijk heeft gemaakt..
Deze prijs zal officieel worden uitgereikt op zaterdagavond 28 januari 2017, waarna een spetterende pre-carnavaleske feestavond zal volgen. Noteer deze datum vast in uw agenda!


Voor meer informatie kijk je op www.krullendonk.nl of like de facebookpagina van Stichting Carnavalsviering Heesch.