Jeugdraad Snevelbokkenland zoekt enthousiaste jeugdleden
Jeugdraad Snevelbokkenland zoekt enthousiaste jeugdleden

Jeugdraad Snevelbokkenland zoekt enthousiaste jeugdleden

Sport

HEESWIJK-DINTHER-LOOSBROEK - Stichting jeugdcarnaval HDL is druk bezig met de voorbereidingen voor carnaval 2017. Daar hoort ook een nieuwe jeugdraad bij. De jeugdraad beleeft elk jaar weer een bijzondere carnaval. We gaan met de jeugdraad vijf gezellige dagen carnaval vieren. We hebben een vol programma met o.a. bijwonen van de carnavals mis, de sleuteloverdracht, deelnemen aan verschillenden optochten, gezellige bezoekjes afleggen en nog veel meer.

In December starten we met de nieuwe jeugdraad om een leuke en spetterende jeugdpronkzitting in elkaar te zetten. Op vrijdagavond 24 februari 2017 brengen we in onze Snevelbokkenstal (de Zaert) deze spetterende show ten uitvoer. Iedereen is van harte welkom om te komen kijken en te genieten van onze nieuwe jeugdraad. Ook onthullen we op deze avond de nieuwe tenues van onze raad van 11 en adjudanten.

Om dit avontuur met ons te beleven zijn we op zoek naar 15 tot 17 enthousiaste jongens en meisjes. Dus: jongens en meisjes uit Heeswijk, Dinther of Loosbroek, zit je in groep 7 of 8 van het basisonderwijs en heb je zin om met ons carnaval te vieren:  MELD JE AAN!

Aanmelden kan van maandag 21 November (16.00) t/m 26 November (14.00). Stuur een mail naar jeugdraadhdl@gmail.com. Vermeld je naam, adres, telefoonnummer en een emailadres van je ouder(s) of verzorger(s).

Reageer snel, want VOL=VOL.

Voor informatie kun je contact opnemen met Nathalie van Zoggel 0413-294419 of via bovenstaand emailadres.

 

Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Kunst & Cultuur 17 uur geleden Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Afbeelding
Kunst & Cultuur 17 uur geleden 50-jarig jubileum met twee dagen non-stop muziek van 10.00 tot 17.00 uur op PFN XXL-jubileumplein
Afbeelding
Kunst & Cultuur 19 uur geleden Koningsdag in Nistelrode
Afbeelding
Kunst & Cultuur 20 uur geleden Ontplooi je talenten in het Talentcentrum
Afbeelding
Natuur & Dieren 20 uur geleden St. Buurtvoedselbos Bernheze
Afbeelding
Natuur & Dieren 20 uur geleden Stichting Buurtvoedselbos Bernheze