Menno  en Dave zijn Porcus XLVI en Adjudant
Menno en Dave zijn Porcus XLVI en Adjudant

Menno en Dave zijn Porcus XLVI en Adjudant

Sport

KRULLENDONK / HEESCH – Zaterdag 12 november werd tijdens het 11-11 bal bekend wie komend carnavalsseizoen heersen over Krullendonk: Menno Pols is Porcus XLVI en Dave van Griensven is zijn Adjudant.

Prins Porcus XLVI Menno Pols is op 25 november 1987 in Oss geboren en woont al heel wat jaren in Heesch. Sinds Juli van dit jaar woont Menno samen met zijn grote liefde Simone. Samen genieten ze van het leven door zoveel mogelijk een dagje of een weekendje erop uit te trekken. Dit is soms lastig te plannen want Menno is een druk baasje. Zijn grote passie, muziek, is hem dierbaar. Hij draait op grootse festivals en evenementen in binnen –en buitenland en heeft de nodige awards op zak. Daarnaast is hij vast lid bij de Raad van 11 waarvan hij met volle teugen geniet; Carnaval zit hem in het bloed. Tussen alle feesten door gaat hij een paar keer per week hardlopen. Samen met Simone maakt Menno graag verre reizen. In zijn werkzame leven werkt Menno op het specialistische centrum voor eetstoornissen bij het GGZ in Helmond.

Adjudant De Adjudant van Porcus XLVI is Dave van Griensven. Dave is geboren op 31 maart 1989 in Den Bosch en is op 8 jarige leeftijd van Geffen naar Heesch verhuisd. Sinds augustus van dit jaar woont Dave samen met zijn vriendin en grote liefde Iris. Dave is fanatiek lid van de Scouting. Als staflid gaat hij regelmatig met kinderen hele weekenden op kamp met het zomerkamp als hoogtepunt. Tevens is hij vast lid van de Raad van 11 en heeft daar Menno leren kennen. Dave is trots op zijn lidmaatschap bij CV “Nie te Houwe” waarmee hij al diverse prijzen in de wacht heeft weten te slepen tijdens de optochten van Krullendonk. Om van niets, iets te maken, samen met zijn medeleden van CV “Nie te Houwe” , geeft een fantastisch gevoel.

Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Kunst & Cultuur 16 uur geleden Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Afbeelding
Kunst & Cultuur 17 uur geleden 50-jarig jubileum met twee dagen non-stop muziek van 10.00 tot 17.00 uur op PFN XXL-jubileumplein
Afbeelding
Kunst & Cultuur 19 uur geleden Koningsdag in Nistelrode
Afbeelding
Kunst & Cultuur 19 uur geleden Ontplooi je talenten in het Talentcentrum
Afbeelding
Natuur & Dieren 20 uur geleden St. Buurtvoedselbos Bernheze
Afbeelding
Natuur & Dieren 20 uur geleden Stichting Buurtvoedselbos Bernheze