C.V. Jong en Oud te samen optochten campagne 2016
C.V. Jong en Oud te samen optochten campagne 2016

C.V. Jong en Oud te samen optochten campagne 2016

Sport

HEESWIJK-DINTHER - Voor Carnavals Vrienden 'Jong en Oud' is de optochten campagne carnaval 2016 op het moment van schrijven al weer gestart. De vorige wagen is volledig gestript en met een kale platte wagen is in 6 maanden tijd een fantastisch kijkspektakel opgebouwd. 

'Jong en Oud' te samen heeft zich zelf voor de optocht van 2016 weer volledig overtroffen. Het thema van dit jaar is 'Droomland' en het is een droom van een wagen geworden. Boven de wolken voert 'Jong en Oud' je droomland in met alle mogelijke dromen. In de afgelopen drie maanden is er een ongelofelijke hoeveelheid werk verzet voor een tot in de kleinste details perfect uitgevoerde wagen. Jong en oud draagt hierdoor  zijn steentje bij met de constructie, details, kleding en alle andere zaken zoals catering, veiligheid en organiseren van materialen. Allemaal zaken die achter de schermen nodig zijn om van een groep van 38 personen een geoliede carnavalsbouwersgroep te maken. 

We bouwen samen, jong en oud en de bijdrage van zelfs de kleinste zal zichtbaar zijn op onze wagen. Iets waar we erg trots op zijn en wat we graag uitdragen. Gelukkig zijn er  steeds mensen bereid om ruimte en materiaal ter beschikking te stellen en zo indirect een steentje bij te dragen aan een mooie carnavalsoptocht. 

Graag willen we die mensen en bedrijven die het mogelijk maakten om tot dit resultaat te komen nogmaals langs deze weg hartelijk bedanken.