Voetbalvereniging Heeswijk staat op tegen kanker
Voetbalvereniging Heeswijk staat op tegen kanker

Voetbalvereniging Heeswijk staat op tegen kanker

Sport

Voetbalvereniging Heeswijk voetbalt op 4 mei tegen kanker. Een initiatief dat genomen is omdat ook teamgenoten van leden te maken hebben met de verschrikkelijke ziekte. Om hen, en alle anderen die te maken hebben met kanker, te steunen en een hart onder de riem te steken, zamelt de club geld in voor zowel KWF Kankerbestrijding als stichting KiKa (Kinderen Kankervrij).

Diverse acties vanuit onder andere het 7de, het 6de en de F6 zijn inmiddels ingezet. Zij vragen tijdens hun competitiewedstrijden op 3 en 4 mei aandacht voor de bestrijding van kanker. Ook zijn alle andere teams van Heeswijk opgeroepen om in actie te komen tegen kanker. Zo kan ieder team er bijvoorbeeld voor kiezen om hun gemaakte doelpunten voor een zelfgekozen bedrag te doneren. Op 4 mei wordt op diverse manieren geld ingezameld. Zo wordt het entreegeld en de opbrengst van de tweewekelijkse loterij gedoneerd, wordt de wedstrijdbal van Heeswijk 1 gedoneerd en wordt voorafgaand aan de thuiswedstrijd van Heeswijk 1 tegen Wilhelmina’08 een voorwedstrijd gespeeld tussen de F6 en Mini 1.

De club wil op deze manier zowel jong als oud in de actie betrekken, omdat de ziekte helaas bij iedereen voor kan komen. Op 4 mei, wat tevens de laatste competitiedag is, zal heel Voetbalvereniging Heeswijk in het teken staan van ‘voetballen tegen kanker’. Wil je als team, lid, supporter of betrokkene meedoen aan de actie, dan kan dat. Je kunt jouw actie aanmelden bij bestuurslid Ilse Brekelmans. Mail naar: communicatie@vvheeswijk.nl. Wil je rechtstreeks geld overmaken, dan kan dat ook. Iedereen kan een vrijwillige donatie storten op reknr. 120103338 met vermelding van ‘Heeswijk voetbalt tegen kanker’. Ook is er op de actiedag zelf ruim de gelegenheid om een donatie te doen. Sta samen met de club op tegen kanker, zodat we weer een stap dichter bij het doel kunnen komen: iedereen genezen van kanker!

Voetbalvereniging Heeswijk staat op tegen kanker
Voetbalvereniging Heeswijk staat op tegen kanker