Geel-blauwe Krullendonkse merchandise exclusief bij Karwei
Geel-blauwe Krullendonkse merchandise exclusief bij Karwei

Geel-blauwe Krullendonkse merchandise exclusief bij Karwei

Sport

Hang de geel-blauwe Krullendonksevlag uit met carnaval! Kleur uw straat geel en blauw met de vlaggenlijn.Houd jezelf lekker warm tijdens de carnavalsdagen met de Krullendonkse sjaal. Of schuil tijdens een confetti-regen onder een geel-blauwe paraplu. Deze week is de verkoop gestart van de officiële geel-blauwe Krullendonkse merchandise. Ook dit jaar weer exclusief te koop bij Karwei aan de Cereslaan 9 in Heesch.

De kleuren geel en blauw zijn niet meer weg te denken in Krullendonk, zoals Heesch heet tijdens de carnavalsdagen. Dit jaar barst op vrijdagavond 28 februari het openbare carnaval in Krullendonk weer los. Al meerdere jaren promoot de Stichting Carnavalsviering Heeschde Krullendonkse carnavalskleuren geel en blauw, en dat is te zien. Het zijn die twee kleuren die het straatbeeld van Krullendonk domineren tijdens het mooiste feest van het jaar.

Vanaf vandaag is de officiële geel-blauwe Krullendonkse merchandise weer te koop. Dit jaar zitten evenals voorgaande jaren diverse leuke artikelen in het assortiment. Onder meer vlaggen, sjaals, tuinbroeken, paraplu’s en vlaggenlijnen. Allemaal in de traditionele Krullendonkse kleuren geel en blauw.Alle artikelen zijn ook dit jaar weer exclusief te koop bij Karwei aan de Cereslaan 9 in Heesch.Karwei is 7 dagen per week geopend: van maandag t/m vrijdag 09:00-21:00 uur, op zaterdag 09:00-18:00 uur en op zondag 12:00-17:00 uur.

Help ook mee om de kleuren geel en blauw te promoten tijdens de carnavalsdagen en koop uw geel-blauwe artikelen bij Karwei!

Gulle Krullendonker 2014



Laat zien dat je het carnaval in Heesch steunt met de Gulle Krullendonker. Jaarlijks brengt SCH dit speldje uit en inmiddels kunnen we wel stellen dat het een waar collectors item is geworden. De speldjes worden in een beperkte oplage gemaakt dus wees er snel bij want op = op! De Gulle Krullendonkers zijn elk evenement van Stichting Carnavalsviering Heesch te koop bij de bonnenbalie.

Geel-blauwe Krullendonkse merchandise exclusief bij Karwei