Geslaagd Gouwe Kreuge bal in Krullendonk
Geslaagd Gouwe Kreuge bal in Krullendonk

Geslaagd Gouwe Kreuge bal in Krullendonk

Sport

Zaterdag 25 januari heeft Vetipak de 45e Gouwe Kreuge in ontvangst genomen. Tijdens de officiële uitreiking werd de delegatie van het bedrijf toegesproken door Prins Porcus XLIII en zijn Adjudant en wethouder Hans van de Pas, namens gemeente Bernheze. Dit was de voorbode voor een bijzonder geslaagd Gouwe Kreugebal in Cultureel Centrum de Pas.

Tijdens een carnavaleske business borrel in de Pas werden door Wim van der Doelen de diverse aanwezigen, oud Gouwe Kreuge winnaars en sponsoren van Stichting Carnavalsviering Heesch, op ludieke wijze aan de delegatie van Vetipak voorgesteld. Dit was het startschot voor een gezellige informele kennismaking tussen Arno van de Ven, zijn vrouw en kinderen en de overige delegatieleden en de geledingen binnen SCH.

Om 20.30 uur begon het officiële gedeelte, waarbij voorzitter van Stichting Carnavalsviering Heesch Gerrit Jan Leeijen het woord gaf aan de hoogwaardigheidsbekleders van Krullendonk dit carnavalsseizoen. Prins Porcellus XXXVII en zijn Adjudant schitterden van afwezigheid wegens privéverplichtingen, maar hadden een ludiek filmpje opgenomen, waarin ze het publiek uit de doeken deden hoe het er aan toegaat bij de verpakkingsafdelingen bij Vetipak. Prins Porcus XLIII en zijn Adjudant vervolgden door Arno’s kennis van het Engels eens wat beter onder de loep te nemen, en kregen vele aanwezigen aan het lachen.

Na deze uiteenzettingen was het tijd voor de serieuze noot. Prins Porcus XLIII motiveerde waarom Vetipak dit jaar de Gouwe Kreuge heeft verdiend, en na het voorlezen van de proclamatie nam Arno van de Ven het fraaie kleinood in ontvangst. Hij gaf namens de gehele delegatie, maar ook namens alle medewerkers aan bijzonder trots te zijn op deze onderscheiding. Hierna feliciteerde ook wethouder van de Pas Vetipak met deze prijs. Na het heffen van het glas champagne kon het aanwezige publiek de delegatie van Vetipak feliciteren in de grote zaal onder de klanken van de Blue Band.

Aansluitend werd het publiek getrakteerd op een uiterst gezellige, sfeervolle feestavond, met medewerking van de band “Slamm” en Prinselijke Hofkapel de Dors(t)vlegels.

Vetipak, nogmaals van harte gefeliciteerd met de Gouwe Kreuge

Meer foto's...klik hier

Geslaagd Gouwe Kreuge bal in Krullendonk