Prins Ron I en Prinses Corrine
Prins Ron I en Prinses Corrine

Prins Ron I en Prinses Corrine

Sport

Beide wonend op de Blauwesteenweg, gaan de nieuwe heersers van het Hossende Weverrijk voor de slogan ‘Wij lopen zeker geen blauwtje’. Zaterdagavond was het bij de jubilerende carnavalsvereniging de onthulling van de nieuwe prins van het jubileumjaar. Niemand minder dan de voorzitter van De Hossende Wevers kwam de eer te beurt om dit jaar met de scepter te zwaaien.

Prins Ron I gaat in het dagelijks leven als Ron Kerkhof door het leven. Getrouwd met Elly en onthult in Partycentrum ’t Maxend door hun dochter Sarah. Prinses Corrine is een prinses met carnavalsbloed & carnavals dna. Als dochter van Cor en Bets Hendriks, al ruim 37 jaar lid van de club, weet ze als geen ander wat er van de prinses verwacht wordt. Haar man Erwin van de Beurcht werd samen met John Coldenhoff even voor de onthulling, als adjudant geïnstalleerd. Ook de kinderen van de prinses Coen en Celine kennen de taak als jeugdprins en jeugdprinses.
Een mooie avond waarbij CS De Wevers uit Nisseroi, De Vrolijke Vagebonden uit Oss, De Bôtterkouzers uit Oss, Cs DE Centrumknolle uit Berghem en de ex-ex leden te gast waren.

Een speciale DJ wist de avond tot een feest te bombarderen waarbij de zeventiger jaren weer even helemaal terug kwamen door RWP Licht en geluid, Rob v.d. Wijst. 

Prins Ron I en Prinses Corrine