Boerenbruidspaar 2014
Boerenbruidspaar 2014

Boerenbruidspaar 2014

Sport

Boerenbruidspaar Nistelrode stelt zich voor:
Jurgen van Cor van Tontje van Ciskes van der Heijden &
Dunja van Tinie van Driek van Tinusse van den Brand

Ze wonen op de boerderij in de Rauw Hei op de Nieuwe bundersteeg: Jurgen van Cor van Tontje van Ciskes van der Heijden zal zaterdag 1 maart met Dunja van Tinie van Driek van Tinusse van den Brand in de onecht verbonden worden. De traditionele boerenbruiloft op carnavalszaterdag zal door de ex-leden georganiseerd worden bij Partycentrum ’t Maxend.

Jurgen is in 1973 geboren in Nistelrode op Laar 6, intussen 40 jaar later, woont hij samen met zijn gezin op De Rauw Hei in Nistelrode. Als huisarts in Nistelrode is hij geen onbekende en de mensen kennen hem ook door zijn tijd bij de Scouting, waar hij bij Mira Ceti ooit voorzitter was en later vaandrig, hopman en nog weer later - vanaf de oprichting - als zanger en muzikant bij de Ad de Laat Kampvuurstam, waar kampvuurliederen gezongen worden. Ook met de carnavalsoptochten wist hij menigmaal de aandacht te trekken. Hij ging via Antwerpen naar Rotterdam voor zijn studie Geneeskunde. Later specialiseerde hij zich als huisarts op de Universiteit van Nijmegen.

Dunja van der Heijden- van den Brand is geboren in Den Bosch, maar verder een echte Bernhezenaar en in Dinther opgegroeid. Dunja werkt in de stiftlastechniek als zelfstandig ondernemer in haar bedrijf, dat ze samen met haar broer heeft; Studco International in Oss. Naast de dagelijkse drukke werkzaamheden verheugt het echtpaar zich op de boerenbruiloft, waar zij onecht in de echt verbonden zullen worden.
In 2014 zal het boerenbruidspaar samen met hun kinderen, Anna(4) en Thijn(3) een groot carnavalsfeest gaan vieren, waarmee ze starten op zaterdag 1 maart en waarvoor ze alle belangstellenden uitnodigen.

Boerenbruidspaar 2014