11 Vragen aan de nieuwe Prins
11 Vragen aan de nieuwe Prins

11 Vragen aan de nieuwe Prins

Sport

Prins Gertjan:

1. Wat is je naam? Gertjan Hermes

2. Waar moeten we je van kennen? (hobby’s, clubs) Voorzitter van Stichting Pinksterfeesten, Keepertrainer Prinses Irene en van het borreltje op zijn tijd in het durp.

3. Wat doe je in het dagelijks leven? In het dagelijks leven ben ik Corporate Information Security Officer bij Ctac N.V. in Den Bosch… Ik doe dus iets met computers…;)

4. Vrouw, vriendin, kinderen? Ben getrouwd met Monique Koenen (van Menzel) en heb 3 zonen (Karsten van 15, Krijn van 14 en Tieme van 10)

5. Wie is je persoonlijk adjudant en waarom? Mijn persoonlijke adjudant is Charl vd Wielen. Samen al sinds een aantal jaren op carnavalspad en ons durskes kunnen het gruwelijk goed met elkaar vinden. Op een of andere manier komen we met allerlei durpse activiteiten altijd bij elkaar uit (of het nu carnaval is of wandeldriedaagse etc)

6. Hoe ben je gevraagd als prins en moest je er lang over nadenken toen je ze vroegen? Ik ben gebeld door Hertwin en moest er geen seconde over nadenken. Ik had wel het besef dat dit wel iets was om goed met mijn durske over te hebben. Na een paar dagen er goed over te hebben gesproken heb ik volmondig JA kunnen zeggen.

7. Hoe vierden jullie voorheen carnaval? Als sinds jaren “in de tent “ met wat vaste uitstapjes naar een optocht in Schaijk en Berghem. Ook mocht ik graag nog wel eens gaan dweilen in Oss.

8. Wat is het leukst dat je, voordat je Prins werd, hebt meegemaakt met carnaval? Vele dingen komen bij me op, want ja da’s carnaval… alleen maar gezelligheid!... maar wat ik wel erg grappig vond is dat we een keer bij nachtelijke thuiskomst buurman Bas vd Oever buiten tegen kwamen omdat ie de halve raad van elf op de eier zou krijgen maar geen sleutel bij zich had. Onze voordeur stond toch open en voor we het wisten zat de halve raad met durskes bij ons in de keuken en was het een drukte en erg gezellig. Dá’s nou carnaval!! Maar natuurlijk ook de Faudte Bruiloft en nog veel meer leuke en maffe dingen!!

9. Hoe denk je de aankomende periode het Weversrijk te gaan regeren? Met een lach, gezang, een goeie babbel, oog voor iedereen en unne goeie borrel! Ze zullen weten dak geweest ben! ;)

10. Wat moet het Weversrijk nog meer van je weten? Dat ik vur unne Geffenaar die Nisseroise inburgeringscursus nu wel goed heb doorlopen volgens mij. Ik ben vort Wever in hart en nieren.

11. Wat is je leus?
Wij schiete ons doel nie vurbè..!!!

11 Vragen aan de nieuwe Prins
11 Vragen aan de nieuwe Prins