Op de koffie bij de Wereldwinkel

Op de koffie bij

Op de koffie bij de Wereldwinkel

Van 25 oktober t/m 3 november bent u van harte welkom in alle Wereldwinkels in Bernheze.
Op de koffie bij de Wereldwinkel wil zeggen dat er ook geproefd kan worden van onze (h)eerlijke koffie. En niet te vergeten de meest gegeten koek in Nederland; de stroopwafel.


Proeverij
Speciaal voor de Nederlandse klanten maken onze producenten deze heerlijke stroopwafels.
Het is een typisch Hollands product dat al ruim 200 jaar bestaat. De gebruikte rietsuiker wordt ingekocht in Paraguay en de honing komt van de coöperatie uit Nicaragua. Deze heerlijke krokante stroopwafels met een vleugje tropische honing dragen het Max Havelaar keurmerk en zijn bovendien biologisch. Dat wordt dus verantwoord genieten bij de Wereldwinkels in Nistelrode, Vorstenbosch, Heesch en Heeswijk-Dinther!

Warm gevoel
Onder het genot van een heerlijk bakje koffie en een stroopwafel, kunt u op uw gemak onze assortiment bekijken. Want door een mooi sinterklaas of kerstcadeau bij de Wereldwinkel te kopen, geeft u het warme gevoel niet alleen aan uw naasten maar ook aan onze producenten en hun medewerkers in de derde wereld. U koopt cadeaus met verhalen…

De Wereldwinkels dragen hun steentje bij aan de eerlijke handel met kleine kansarme producenten in de derde wereld. De producten die we verkopen zijn gemaakt met respect voor mens en milieu en met gelijke behandeling van mannen en vrouwen. Een goede prijs, duurzame handelsrelaties en menswaardige arbeidsomstandigheden, dat zijn de voorwaarden waaronder de Wereldwinkel zaken doet met onder andere koffieboeren, houtsnijders, zilversmeden.

Afbeelding
Sport 25 minuten geleden Eclatante zege op hellas krijgt al vroeg gestalte
Afbeelding
Vitaliteit 4 uur geleden Voor iedereen die wil werken aan zijn mentale gezondheid
Afbeelding
Kunst & Cultuur 22 uur geleden Wie is de slimste van Loosbroek?
Afbeelding
Welzijn & Maatschappij 23 uur geleden Zonnebloem Nistelrode maakt kennis met de muziek-bingo
Afbeelding
Sport gisteren Kampers scoort wereldgoal voor voetballeskrijgend Sportclub Loosbroek
Afbeelding
Kunst & Cultuur gisteren Trouwdag voor Bart en Kim met het Sint Willebrordusgilde Heeswijk