Afbeelding

WeeSkins Holland op braderie Pinksterfeesten Nistelrode

Ondernemend Bernheze

NISTELRODE/HEESWIJK-DINTHER -  Ontdek de dierenhuiden en wolproducten van WeeSkins Holland op de braderie van Pinksterfeesten Nistelrode. We hebben een grote selectie van mooie, natuurlijke materialen voor ieder wat wils. Of je nu graag je huis inricht, houdt van het comfortabele gevoel van wol of gewoon houdt van mooie spullen; bij ons vind je wat je zoekt. We hebben zachte schapenvachten, kleurrijke koeienhuiden, prachtige rendierhuiden en nog veel meer. Perfect voor het maken van kleding, bekleding voor meubels, of om gewoon je huis mooi mee te maken.

Onze wol is van hoge kwaliteit en lekker zacht. Heerlijk warm in de winter en verkoelend in de zomer. We hebben allerlei soorten wol, van merinowol tot wol van schapen uit de EU. Verwen jezelf, je kinderen of een ander met een heerlijk wollen vest, fietszadelhoes, wollen sokken, wollen pantoffels en meer!

Kom langs op de braderie of in onze showroom in Heeswijk-Dinther en laat je inspireren door de natuurlijke schoonheid van onze materialen. Wij helpen je graag met het uitkiezen van het geschikte product passend bij jouw wens! 

Tot snel!
Yara van Beekveld

WeeSkins Holland
De Morgenstond 39
5473 HE Heeswijk-Dinther
06-30754037
info@weeskins.nl

Afbeelding