Afbeelding

Bouw 5 levensloopbestendige huurwoningen in Loosbroek gestart

Ondernemend Bernheze

LOOSBROEK - Woonstichting JOOST uit Boxtel realiseert aan de Schaapsdijk in Loosbroek vijf levensloopbestendige sociale huurwoningen. Hendriks Coppelmans is onlangs met de bouw gestart. Tijdens een inloopavond op de bouwplaats konden omwonenden gisteren kennis komen maken met het bouwteam en konden ze eventuele vragen stellen. 

De nieuwe woningen komen aan de westzijde van Loosbroek grenzend aan de bebouwde kom. Op deze locatie is ruimte voor in totaal 30 woningen, naast vijf sociale huurwoningen ook 25 zelfbouwkavels. De woningen van JOOST hebben drie slaapkamers, waarvan één op de begane grond. Ook de badkamer is beneden. De woningen zijn dus geschikt voor alle doelgroepen. 

Bouwplanning
De bouwwerkzaamheden zijn eind april gestart met het boren van bodembronnen voor de aardwarmtepompen. Vanaf begin juni volgen de grondwerkzaamheden, het funderingswerk, de ruwbouw en afbouw. Als alles volgens planning verloopt is de bouw begin 2025 klaar. JOOST start drie maanden vooraf met adverteren. Heb je interesse? Zorg dan dat je bent ingeschreven via Thuispoort.

Afbeelding