Afbeelding
CULT. Content Creators

Nieuw in Nistelrode: avondmenu’s bij Moments & More

Ondernemend Bernheze

Moments & More is een concept met de focus op eten, drinken en beleving. Met dit concept bieden wij onze gasten verschillende momenten aan om te genieten en ontspannen in onze shop. Bij Moments & More worden kwaliteitsproducten van de bovenste plank gebruikt, niet voor niks zijn we winnaar geworden van de Petrol Concept Award! De shops van Moments & More bieden een mooie zitgelegenheid voor u als gast. Tijdens je tussenstop kun je genieten van diverse belegde broodjes, een hamburger menu of een heerlijke kop koffie. In Nistelrode voegen we nog iets extra’s toe aan ons assortiment, gasten kunnen nu ook voor een uitgebreide avondmaaltijd bij ons terecht!

Vanaf donderdag 22 februari heeft de gezelligste foodcourt aan de rand van Nistelrode - Moments & More Nistelrode - namelijk ook kipsaté, schnitzel en biefstuk op de kaart staan! Alle menu’s worden geserveerd met een frisse salade en steakfrites. De moderne zithoek van Nistelrode is uitermate geschikt voor een gezellige avond uit. Heb je niet zoveel honger maar wil je wel een warme avondmaaltijd? Dan hebben we vanaf donderdag ook boerenfrites op de menukaart. Hiervoor worden steak frites van Lamb Weston gebruikt, getopt met champignons, uienringen, spekreepjes, ei en mayonaise. Enjoy your moment!

Om gasten op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met de nieuwe avond menu’s heeft Moments & More Nistelrode nu een Social Deal. Als je er snel bij bent ontvang je al voor €9,50 een kipsaté of schnitzel menu, inclusief een drankje (0,5L). Wil je liever een Hollandse biefstuk met ratatoille of bali-jus ? Deze menu’s zijn beschikbaar voor een kleine meerprijs van €2,- .

Nieuwsgierig geworden ? Kom snel langs bij Moments & More Nistelrode en laat je verrassen!

Afbeelding
Afbeelding
Sport 8 uur geleden Zevende trekking jeugdlotto
Afbeelding
Ondernemend Bernheze 20 uur geleden Moments & More Nistelrode start met bezorgen!
Met poppetjes en andere hulpmiddelen worden situaties duidelijker en concreter gemaakt
Ondernemend Bernheze 22 uur geleden Kracht uit jezelf, alles begint bij jou
Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Kunst & Cultuur 19 apr, 11:57 Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Afbeelding
Kunst & Cultuur 19 apr, 11:20 50-jarig jubileum met twee dagen non-stop muziek van 10.00 tot 17.00 uur op PFN XXL-jubileumplein
Afbeelding
Kunst & Cultuur 19 apr, 08:30 Ontplooi je talenten in het Talentcentrum