Afbeelding

ToolSchool Schroeven & Verbinding bij MG Service

Ondernemend Bernheze

NISTELRODE - Zet 4 april in je agenda en kom langs bij de ToolSchool Schroeven & Verbinden met SPAX! Een schroef lijkt op het oog een eenvoudig product, echter achter dit product gaan een hele wereld schuil!

Vanaf 19.00 uur komt Ron van der Pol van SPAX uitleg geven over het verschil van bevestigingsmateriaal en wanneer je welke product waar gebruikt! Uiteraard gaan we zelf ook aan de slag en krijg je de gelegenheid zelf te ervaren waar de belangrijke verschillen tussen de verschillende schroeven zitten.”

Neem contact op via info@mgservice.nl of 0412-617299 

MG Service is een technische groothandel en zeer ervaren in het leveren, repareren en onderhouden van professioneel gereedschap voor de professionele vakman. Wij zijn gespecialiseerd in het beleveren en ondersteunen van bedrijven werkzaam in de installatie en bouw, maar ook in de industrie en de agrarische sector. Daarnaast leveren wij ook accessoires en toebehoren voor alle soorten en merken machines. Ook leveren en bedrukken wij bedrijfskleding en beschermingsmiddelen.  

Afbeelding
Sport 8 uur geleden Zevende trekking jeugdlotto
Afbeelding
Ondernemend Bernheze 20 uur geleden Moments & More Nistelrode start met bezorgen!
Met poppetjes en andere hulpmiddelen worden situaties duidelijker en concreter gemaakt
Ondernemend Bernheze 22 uur geleden Kracht uit jezelf, alles begint bij jou
Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Kunst & Cultuur 19 apr, 11:57 Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Afbeelding
Kunst & Cultuur 19 apr, 11:20 50-jarig jubileum met twee dagen non-stop muziek van 10.00 tot 17.00 uur op PFN XXL-jubileumplein
Afbeelding
Kunst & Cultuur 19 apr, 08:30 Ontplooi je talenten in het Talentcentrum