Afbeelding

Finovion Administratie Bernheze

Ondernemend Bernheze

Jan Timmers maakte, met een schat aan ervaring en actuele kennis, de stap naar het zelfstandig ondernemerschap. Met de organisatie Finovion achter zich, biedt hij sinds 2015 ook ondersteuning aan MKB en zzp’ers, vanuit kantoor aan huis met een groot scala aan diensten en de beste specialisten.

Finovion: Het beste uit twee werelden
Persoonlijk contact met daarachter een grote organisatie. Jan: ‘’De wetten en regeltjes veranderen heel snel en Finovion heeft de financiële en fiscale kennis in huis die normaal gesproken alleen aanwezig is bij de grotere kantoren. De persoonlijke benadering naar de cliënten met korte lijnen en tijd voor de ondernemer vind ik belangrijk en zo kan ik een financieel klankbord zijn voor de toekomst van de ondernemer.’’

Finovion ondersteunt bij het verkrijgen van meer grip op de zaak vanuit financieel oogpunt. Naast hetverzorgen van ondersteuning van de traditionele adminstratiewerkzaamheden, zoals het voeren vande administratie, belastingaangiften en het jaarwerk, is het de ambitie van Finovion om ondernemersinzicht te geven in hun cijfers. Op regelmatige basis worden de cijfers doorgenomen en wordenacties naar de toekomst uitgezet. Bij de uitvoering van onze werkzaamheden legt Jan de nadruk ophet persoonlijke contact en het in begrijpelijke taal uitleggen van de cijfers.

Jan Timmers is in Bernheze en omgeving een vast aanspreekpunt voor u als ondernemer en iemandaan wie u onbeperkt telefonische vragen kunt stellen. Finovion heeft de financiële en fiscale kennis inhuis die doorgaans alleen aanwezig is bij grote administratie- en accountantskantoren. Wij hantereneen transparante prijsstelling door te werken tegen vaste maandelijkse abonnementen.

Vraag naar een vrijblijvende kennismaking.

Contactgegevens: Finovion Administratie Bernheze
Korenstraat 55388CR Nistelrode
Tel 0412-700509
j.timmers@finovion.nlwww.finovion.nl
Maandag t/m vrijdag: 9.00 - 17.00 uur

v.l.n.r Ingrid Verkuijlen (vicevoorzitter Platform Toerisme Maashorst), Burgemeester Hans
van der Pas, Wethouder Jeroen van den Heuvel en Ben Maathuis (voorzitter
Platform Toerisme Maashorst)
Ondernemend Bernheze 34 minuten geleden Lancering toeristisch magazine Explore Maashorst
Afbeelding
Sport 9 uur geleden Zevende trekking jeugdlotto
Afbeelding
Ondernemend Bernheze 21 uur geleden Moments & More Nistelrode start met bezorgen!
Met poppetjes en andere hulpmiddelen worden situaties duidelijker en concreter gemaakt
Ondernemend Bernheze gisteren Kracht uit jezelf, alles begint bij jou
Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Kunst & Cultuur 19 apr, 11:57 Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Afbeelding
Kunst & Cultuur 19 apr, 11:20 50-jarig jubileum met twee dagen non-stop muziek van 10.00 tot 17.00 uur op PFN XXL-jubileumplein