Afbeelding

Primera Heesch viert 5-jarig bestaan

Ondernemend Bernheze

HEESCH - Wie jarig is trakteert. Dit staat groot aangegeven bij Primera Heesch. Voor het 5-jarig bestaan pakt Primera Heesch uit. Zo kunnen klanten elke week meedoen aan een winactie en zijn er verschillende aanbiedingen. Toen de deuren van Primera Heesch op 23 februari in 2019 openden, wist Angélique meteen; dit wordt een succes. “Ik kom zelf uit Heesch en ken de gezelligheid van dit dorp. We nemen bij de kassa echt de tijd voor klanten die ook vaak een praatje willen maken. Het is leuk dat we een keer iets terug mogen doen. Vooral met de winactie voor de fiets denk ik dat we iemand heel blij gaan maken”, vertelt Angélique.

Lindi is vanaf de opening werkzaam bij Primera en inmiddels filiaalmanager van de gemakswinkel. Ze is trots op het team dat de klanten al vijf jaar met een lach bediend. “Onze collega’s maken klanten elke dag blij en zorgen ervoor dat ze terugkomen, dat is veel waard in deze tijd. Veel collega’s zijn inmiddels ook een vertrouwd gezicht geworden voor onze klanten. Hierdoor hebben we met hen een band opgebouwd.”

Bij Primera kun je voor alles terecht; van cadeauartikelen tot pasfoto’s en van wenskaarten tot een spannend boek. En dan wordt het ook nog eens allemaal mooi voor jou ingepakt! 

Van maandag 26 februari tot en met 24 maart is de winkel extra feestelijk versierd, kun je profiteren van aantrekkelijke aanbiedingen en mag een gebakje op de zaterdagen niet ontbreken. 

Volg Primera via Facebook om op de hoogte te blijven van de winacties.

Afbeelding
Sport 8 uur geleden Zevende trekking jeugdlotto
Afbeelding
Ondernemend Bernheze 20 uur geleden Moments & More Nistelrode start met bezorgen!
Met poppetjes en andere hulpmiddelen worden situaties duidelijker en concreter gemaakt
Ondernemend Bernheze 22 uur geleden Kracht uit jezelf, alles begint bij jou
Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Kunst & Cultuur 19 apr, 11:57 Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Afbeelding
Kunst & Cultuur 19 apr, 11:20 50-jarig jubileum met twee dagen non-stop muziek van 10.00 tot 17.00 uur op PFN XXL-jubileumplein
Afbeelding
Kunst & Cultuur 19 apr, 08:30 Ontplooi je talenten in het Talentcentrum