Afbeelding

Beleef een smakelijke ontmoeting met Dries Roelvink bij Jumbo Nistelrode!

Ondernemend Bernheze

NISTELRODE – Heb je altijd al eens een beroemdheid willen ontmoeten terwijl je boodschappen doet? Daar hoef je niet voor naar ’t Gooi, want vrijdag verwelkomt Jumbo Nistelrode niemand minder dan Dries Roelvink in de winkel. Vrijdag 23 februari van 11.30 tot 12.30 uur is Dries aanwezig in de winkel om zijn heerlijke gehaktballen te promoten. Kom proeven of voor een praatje en doe meteen je boodschappen.

Proeven
Dries Roelvink, bekend van zijn muzikale successen en zijn gezellige persoonlijkheid, zal zijn heerlijke gehaktballen ‘de Ballen van Dries’ promoten. Een kans om niet te missen voor alle culinaire liefhebbers en fans van Dries! Naast de mogelijkheid om een praatje te maken met Dries zelf, kun je ook genieten van heerlijke proeverijen van zijn ambachtelijke gehaktballen. Een smaakvolle ervaring gegarandeerd!

Assortiment
Sinds de heropening is de geheel nieuwe route inmiddels voor de meest klanten het nieuwe ‘gewoon’. De winkel werd vergroot met 150 m2 en een verruimd assortiment groente- en fruitaanbod er is een toevoeging van veel voorverpakt versassortiment en de borrelafdeling. Ook vind je een assortiment van Van Mook, De Echte Bakker bij de broodafdeling én zul je cadeau pakketten van Berne abdijbieren voorbij zien komen. De openingstijden zijn gewijzigd en je kunt van maandag tot en met zaterdag van 8.00 tot 21.00 uur terecht en op zondag dan is het van 9.00 tot 19.00 uur.

Avondeten
Met het goede vooruitzicht op deze bijzondere ontmoeting, plan je het inkopen van je wekelijkse boodschappen of alleen voor het avondeten op vrijdag 23 februari. Mis deze unieke gelegenheid niet voor een smakelijke ontmoeting met Dries Roelvink en zijn overheerlijke gehaktballen!
Kom je ook?!


Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Sport 9 uur geleden Zevende trekking jeugdlotto
Afbeelding
Ondernemend Bernheze 20 uur geleden Moments & More Nistelrode start met bezorgen!
Met poppetjes en andere hulpmiddelen worden situaties duidelijker en concreter gemaakt
Ondernemend Bernheze 23 uur geleden Kracht uit jezelf, alles begint bij jou
Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Kunst & Cultuur 19 apr, 11:57 Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Afbeelding
Kunst & Cultuur 19 apr, 11:20 50-jarig jubileum met twee dagen non-stop muziek van 10.00 tot 17.00 uur op PFN XXL-jubileumplein
Afbeelding
Kunst & Cultuur 19 apr, 08:30 Ontplooi je talenten in het Talentcentrum