Afbeelding

Bon Fromage Kaasspeciaalzaak: onze ‘heerlijke’ winkel

Ondernemend Bernheze

We zijn inmiddels ruim drie maanden verder en de verbouwing en plaatsing van onze kaas-, noten-, chocolade- en sapjesautomaat is voor een groot deel klaar! We zetten nog even de laatste puntjes op de i en blijven natuurlijk ook gewoon doorwerken aan en met leuke nieuwe producten die u niet alleen in onze winkel, maar ook in onze automaat gaat tegenkomen.
Leuke nieuwe kaasjes en andere producten waarmee we u graag kennis willen laten maken tijdens en ook na de openingstijden van onze winkel, want onze automaat is 24 uur per dag gevuld met lekkernijen. Heel gemakkelijk maakt u de keuze op een touchscreen, betalen kan met pas of telefoon en het product gaat via de lift naar het ‘uithaalluikje’ aan de voorzijde.

Zondag 11 februari hebben we voor ons  bijna volledige Bon Fromage-team, onze familie en vrienden én diegenen die hebben meegewerkt aan de verbouwing, een kleine borrel georganiseerd en deze week zetten we de ‘ballonnen’ buiten om te laten zien dat we al een beetje ‘officieel geopend’ zijn en u van harte welkom bent om ook in ons nieuwe winkeldeel een kijkje te komen nemen. Ons assortiment is iets uitgebreid en de komende maanden zult u richting Pasen, de Nationale Kaasweek en ook voor andere feestelijke gelegenheden nog verrast worden met nieuwe items.

Ook zijn we druk bezig met de Certificering van Beste Foodspeciaalzaak waarvan we eind maart ook de definitieve uitslag van de enqûete, die door velen van u is ingevuld, toegestuurd krijgen. 

Vooralsnog bent u allemaal van harte welkom om een kijkje te komen nemen in onze ‘Heerlijke’ winkel aan ‘t Dorp 69 in Heesch.

Tot ziens!
Bon Fromage Team Heesch,
Ton & Elly Bens

v.l.n.r Ingrid Verkuijlen (vicevoorzitter Platform Toerisme Maashorst), Burgemeester Hans
van der Pas, Wethouder Jeroen van den Heuvel en Ben Maathuis (voorzitter
Platform Toerisme Maashorst)
Ondernemend Bernheze 42 minuten geleden Lancering toeristisch magazine Explore Maashorst
Afbeelding
Sport 9 uur geleden Zevende trekking jeugdlotto
Afbeelding
Ondernemend Bernheze 21 uur geleden Moments & More Nistelrode start met bezorgen!
Met poppetjes en andere hulpmiddelen worden situaties duidelijker en concreter gemaakt
Ondernemend Bernheze gisteren Kracht uit jezelf, alles begint bij jou
Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Kunst & Cultuur 19 apr, 11:57 Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Afbeelding
Kunst & Cultuur 19 apr, 11:20 50-jarig jubileum met twee dagen non-stop muziek van 10.00 tot 17.00 uur op PFN XXL-jubileumplein