Afbeelding

Nog één keer ‘Ons Fisje’ vieren

Ondernemend Bernheze

Met Baron van Zaanzotter tot Brouwershoeven zich uitstrekkende van het Maxend tot het Knollenrijk

NISTELRODE – De uitnodiging van ‘Ons Fisje’ was gericht aan iedereen die zich aangesproken voelde. Carnavalszaterdag - zoals het vele jaren de traditie was - met dit jaar op 10 februari een prachtig programma bij Partycentrum ’t Maxend. Om 13.00 uur gingen de deuren open en al snel liep het partycentrum vol. De laatste keer werd carnaval gevierd in Partycentrum ’t Maxend met Peter en Mirjam van den Akker als uitbaters. Een onverwachte hoofdrol ging naar de gastheer en -vrouw.

Om 14.15 uur ging het programma van start, na het openingswoord van de oud-ex-leden Noud van Hoorn. De line-up bestond uit een aantal oud-leveranciers van vele acts tijdens carnavaleske bijeenkomsten. Zoals een optreden van Jong belegen of te wel zoals ze zelf lieten weten inmiddels ‘vier tinten grijs’, zij kwamen met een aantal oude liedjes van het Liedjesbal.

Baron
Tussendoor werden Peter en Mirjam in het zonnetje gezet. De vele jaren gastvrijheid en gemoedelijkheid waren, volgens de aanwezigen ofwel de trouwe bezoekers, genoeg reden om hen te eren met een dosis complimenten. Toon van Duren had voor Peter een extra eervolle titel te overhandigen. Namens alle aanwezigen, een mooi T-shirt met al zijn functies in een titel samengevat als: Baron van Zaanzotter tot Brouwershoeven zich uitstrekkende van het Maxend tot het Knollenrijk, de laatste verwijzend naar de huidige woonplaats Berghem.

De rokende boer
Hierna kon het programma weer door met het optreden van Toemar die een medley Duitstalige schlager hits bracht. Een optreden van Gruts Gerei en de bekende Kleijebeiters from Nisseroi kwamen de line-up nog versterken en natuurlijk waren er spetterende optredens van de Bralies, Jacky van de Acker en de Muziekkapel De Dûrzakkers.

Een muzikaal gast-duo Toontje en René werden met veel enthousiasme ontvangen. De officiële afsluiting van het programma was het lied van ‘De Rokende Boer’ dat in een gezamenlijk optreden met de zaal zorgde voor een knallende afsluiter. Al was daar de carnavalsmiddag nog lang niet mee geëindigd, de middag verliep naadloos over in de avond.
Of het echt de laatste keer is, is zomaar geen feit. Voor de fans is het afwachten tot volgend jaar.

Gruts Grei zorgde voor een optreden.
v.l.n.r Ingrid Verkuijlen (vicevoorzitter Platform Toerisme Maashorst), Burgemeester Hans
van der Pas, Wethouder Jeroen van den Heuvel en Ben Maathuis (voorzitter
Platform Toerisme Maashorst)
Ondernemend Bernheze 41 minuten geleden Lancering toeristisch magazine Explore Maashorst
Afbeelding
Sport 9 uur geleden Zevende trekking jeugdlotto
Afbeelding
Ondernemend Bernheze 21 uur geleden Moments & More Nistelrode start met bezorgen!
Met poppetjes en andere hulpmiddelen worden situaties duidelijker en concreter gemaakt
Ondernemend Bernheze gisteren Kracht uit jezelf, alles begint bij jou
Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Kunst & Cultuur 19 apr, 11:57 Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Afbeelding
Kunst & Cultuur 19 apr, 11:20 50-jarig jubileum met twee dagen non-stop muziek van 10.00 tot 17.00 uur op PFN XXL-jubileumplein