Afbeelding

Op zoek naar een toffe bijbaan in Nistelrode?

Ondernemend Bernheze


NISTELRODE – Vissers Energy Group heeft enorm veel leuke banen die goed te combineren zijn met je studie. Met ruim 40 locaties is er altijd wel een locatie bij jou in de buurt. Word jij een van onze fietsbezorgers in Nistelrode? Bezorg jij onze gasten heerlijke belegde broodjes of een lekkere avondmaaltijd met een glimlach? Dan is deze vacature wat voor jou! Ben je enthousiast geworden? Lees hieronder dan zeker verder.

Wat ga je doen als fietsbezorger
Stap op je E-bike en bezorg heerlijke menu’s en broodjes bij onze klanten thuis. Als je terugkomt op locatie vul je de winkel bij en zorg je ervoor dat alles er netjes uit ziet. Komt er weer een bestelling binnen? Dan spring jij op je E-bike en bezorg je onze klanten een glimlach! Zo is je werk lekker afwisselend. Een bonus is het super leuke team met leeftijdsgenoten, je bent lekker actief bezig én je verdient er ook nog eens goed mee. Wil je in de avond gezellig nog wat doen met vrienden? Dat is zeker mogelijk want je bent uiterlijk om 21.00 klaar!

Wat zijn de eisen
Wij verwachten van jou dat je minimaal 16 jaar bent. Belangrijke eigenschappen die je moet bezitten zijn energiek, vriendelijk en klantgericht. Je weet wat aanpakken en op tijd komen is. We vinden het erg fijn dat je flexibel inzetbaar bent, natuurlijk stemmen we het aantal diensten van minimaal 4 uur met jou af. Jouw energie is voeding voor onze klanten!

Wat bieden wij jou
We starten standaard met een bruto uurloon van €14,85 dit is inclusief vakantiegeld (vanaf 21 jaar, leeftijdstabel conform CAO). Je kunt ook nog een extraatje verdienen, want alle fooi die je bij elkaar hebt gefietst mag je in je eigen zak steken. Je gaat werken op basis van een oproepcontract. De dagen waarop je ingepland kunt worden zijn donderdag t/m zondag tussen 16.00 en 21.00 uur. In overleg word je voor 1 of meerdere diensten ingeroosterd.

Solliciteren
Stuur ons je gegevens via deze link. Ook is het mogelijk om telefonisch contact op te nemen via06 57758275

Tot snel!

Afbeelding