Deze medewerkers van Van Soest & Partners staan samen met de rest van het team voor u klaar
Deze medewerkers van Van Soest & Partners staan samen met de rest van het team voor u klaar

Geen centje pijn: De financiële kant van je onderneming, goed geregeld

Ondernemend Bernheze

Je wilt gewoon doen waar je goed in bent. Van Soest & Partners begrijpt dat. Maar… Alle ontwikkelingen op fiscaal gebied zijn onmogelijk bij te houden, en een poging snoept veel van je tijd op, die je aan je klanten had kunnen besteden. En die klant, die gaat natuurlijk voor. Ondertussen kunnen veranderingen in wet- of regelgeving grote impact hebben op de financiële situatie van jouw goedlopende bedrijf. Van Soest & Partners houdt dit scherp in de gaten én wat voor impact dit heeft op jouw onderneming. “Dat is ons werk. Dat is waar wij goed in zijn. Al meer dan veertig jaar.”

Informeel en hoogopgeleid
“Dankzij de informele samenwerking heb ik al veel verrassingen weten te voorkomen, en dat maakt de tarieven, die sowieso al heel correct zijn, dubbel en dwars waard”, laat een tevreden klant weten. Mede-eigenaar Chris-Stan van Daal kan dat toelichten: “Dat komt omdat onze hoogopgeleide accountants en adviseurs het grote plaatje in beeld weten te brengen. Niet alleen de financiële administratie kan op orde gehouden worden, ook de loonadministratie wordt je uit handen genomen. Bovendien zitten we klaar om met jou een financiële strategie uit te stippelen of resultaat- en liquiditeitsanalyses door te rekenen.”

Geen poespas
We leven in een tijd waar veel bedrijven kopje-onder gaan. Zelden ligt dat aan de kwaliteit van het werk zelf dat wordt geleverd. In veruit de meeste gevallen blijken ondernemers te zijn verrast door financiële tegenvallers, waar niet meer van hersteld kan worden. “Bij ons geen poespas, geen onpersoonlijke telefonistes of slechte bereikbaarheid. Wij staan voor jou klaar met een accountant die bij je past”, laat Chris-Stan weten. “Het gaat erom dat we de zaken goed voor je regelen, zowel zakelijk als privé. We doen dat met een persoonlijke benadering en een op maat gesneden totaalpakket. Dat vinden wij heel normaal.”

Meerdere disciplines
Hij vervolgt: “Naast onze accountants, ben je ook voor een fiscalist, jurist, subsidioloog, financieringsspecialist én loonadministratie bij ons aan het juiste adres. Bij Van Soest & Partners vind je het allemaal onder één dak. Of eigenlijk onder twee daken, want we zijn te vinden in Heesch en Heeswijk-Dinther.” Samenwerken is overduidelijk het toverwoord bij deze dynamische organisatie. “Dat voorkomt bedrijfsblindheid en heeft een positief effect op de totale organisatie”, legt Chris-Stan uit. “Dat vertaalt zich weer in een gunstige situatie voor onze ondernemende client. Dus maak gerust een vrijblijvende afspraak om te bespreken wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen.”

Quote: Verrassingen voorkomen, met een op maat gesneden totaalpakket

Tekst: Monique van Strien
Foto: Wim Roefs

Cereslaan 4 - Heesch
Plein 1969 nr. 1 - Heeswijk-Dinther
0412 – 45 90 00
info@soestacc.com
www.soestacc.com