Afbeelding

Tweedaagse kerstmarkt bij Alpacafarm Vorstenbosch

Ondernemend Bernheze

VORSTENBOSCH - Betreed de betoverende wereld van kerst op de kerstmarkt bij Alpacafarm Vorstenbosch! Ontsnap aan de alledaagse drukte en omarm een dag vol lichtjes, vuur, gezelligheid en unieke ervaringen voor het hele gezin. Kom langs op zaterdag 9 of zondag 10 december tussen 10.00 en 17.00 uur. Een ticket bestel je vooraf via www.alpacavorstenbosch.nl of koop je aan de deur voor € 2,50 euro per persoon (vanaf 4 jaar).

Wandel langs meer dan 20 winkelkraampjes gevuld met ambachtelijke lekkernijen, handgemaakte geschenken en feestelijke decoraties. Bij de horecakramen hangt de geur van winterse lekkernijen in de lucht. Warm op met een warme chocomel, glühwein of kom erwtensoep. Een broodje Unox, poffertjes of een pizzaslice eet je in de horecatent buiten of in onze nieuwe verwarmde Alpacalounge bij de alpaca’s. Maak deze dagen kennis met onze ruim 70 schattige alpaca’s. Er is volop gelegenheid om de alpaca’s op stal te bewonderen en uit de hand te voeren. Voor volwassenen is er de unieke mogelijkheid om een alpacawandeling te boeken. Daarmee maak je van je bezoek aan de kerstmarkt een complete dag uit. 

Naast alpaca’s zijn er deze twee dagen ook pony’s te bezichtigen, waarmee demonstraties worden gegeven. Op zaterdag ontvangen we Witte Gij Da Nog en op zondag Dickens Voices die iedereen laten genieten van live kerstmuziek. Nodig je vrienden en familie uit en maak er samen een gezellige dag van!