Kristel bij een schap met mooie decembercadeau's
Kristel bij een schap met mooie decembercadeau's

Feel Good Store Sparkling: dé winkel voor al je decembercadeaus!

Ondernemend Bernheze

NISTELRODE - Vele klanten hebben de ‘alleswinkel’ in Nistelrode al ontdekt, maar nog wekelijks komen er mensen uit de regio binnen voor wie Feel Good Store Sparkling nieuw is. En eenmaal ontdekt, keert het merendeel weer terug; voor een goed advies over gezondheid of verzorging, óf voor een leuk cadeau. Want de zaak in Nistelrode is bij uitstek dé winkel voor al je decembercadeaus!

Al tien jaar lang runt Kristel van Dijk haar Feel Good Store Sparkling. Was het ooit haar droom om een echt adviesdrogisterij te starten, nu is het werkelijkheid en méér: want naast een kwalitatief assortiment aan supplementen, geneesmiddelen en verzorgingsproducten, vind je in de winkel ook een uitgebreid assortiment aan speelgoed en cadeau-artikelen.

Een paar weken geleden verscheen er bij deze krant een speelgoedfolder voor het naderende Sinterklaasfeest. Gemist? In de winkel zijn er nog exemplaren beschikbaar. Maar naast alle Sintcadeautjes en versieringen heeft de kerst uiteraard ook al zijn intrede gedaan. Met adventskalenders, decoratie-artikelen en allerlei lekkers is de winkel nu goedgevuld voor de feestdagen.

quote;  “De winkel is nu goedgevuld voor de feestdagen”

Of je nu op zoek bent naar een leuk cadeautje voor de gastvrouw waar je met kerst heen gaat, of je wil je huis gezellig aankleden, een kaarsje aansteken óf een spetterende feest make-up: bij Feel Good Store Sparkling vind je het allemaal. Laat je adviseren door Kristel of een van haar deskundige collega’s. Met merken als Janzen, Treatments, Collistar, Pupa, John van G, Louis Widmer en Erica heb je mooie kwalitatieve producten in een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Als het om speelgoed en spellen gaat, vind je kwaliteitsmerken zoals 999 Games, Lego, Duplo, Vtech en Stabilo.

Om fit en uitgerust aan het kerstdiner te verschijnen, is het zaak om goed voor jezelf te zorgen en gezond te eten en te bewegen. Kan je hierin wel wat ondersteuning gebruiken? Ook dan kun je voor een goed advies bij Feel Good Store Sparkling terecht. Met merken als New Care, Vitalize, Orthica, Golden Naturals, Aromed, Chi en Arkopharma ga je altijd naar huis met wat het beste bij jou past.

Parkstraat 8
5388 HS Nistelrode
0412 201 202
info@sparkling-nistelrode.nl
www.sparkling-nistelrode.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding