Afbeelding

Gezocht: Horecamanager/meewerkend voorvrouw of -man

Ondernemend Bernheze

Sociaal Cultureel Centrum De Pas in Heesch zoekt ter versterking van haar team een horecamanager/meewerkend voorvrouw of -man.

Heb jij passie voor de horeca met een sterk maatschappelijk en sociaal accent en ben je op zoek naar een (nieuwe) uitdaging? Kom dan werken bij De Pas!

Als horecamanager geef je leiding aan ons horecateam dat bestaat uit vijf vaste krachten, oproepkrachten en vrijwilligers. Ons horecateam heeft een heel diverse samenstelling. Dat maakt het leidinggeven extra leuk, afwisselend en uitdagend. Je zorgt ervoor dat de processen op rolletjes lopen en voor een goede planning draai jij je hand niet om. Je bent ook verantwoordelijk voor de personeelsplanning. Dat betekent dat er voor iedere activiteit en evenement genoeg horecamedewerkers op de vloer zijn. Je voert de voortgangs- en evaluatiegesprekken met de medewerkers en vrijwilligers en daarnaast houd je je bezig met de inkoop en je beheert de budgetten.

Gastheerschap zit in jouw DNA. De Pas heeft een grote diversiteit aan gasten. Je bouwt een band op met de gasten en zorgt dat zij de vooraf afgesproken diensten en producten krijgen. Je vindt het leuk om de gasten zo af en toe te verrassen en eventuele klachten handel je netjes af. Het omgaan met lastige klanten is voor jou ook geen probleem.

Vanzelfsprekend werk je zelf ook mee op de werkvloer. Je geeft altijd het goede voorbeeld! Je motiveert de horecamedewerkers, ook als zij er in spitstijd even doorheen zitten. Jij houdt het overzicht en zorgt dat het team weet wat van hen wordt verwacht.

Jouw ingrediënten:
- Je hebt leidinggevende ervaring in de horeca
- Je wilt je graag verder ontwikkelen
- Leiding geven, coachen en enthousiasmeren zit in jouw natuur
- Je bent vriendelijk, optimistisch en stressbestendig
- Met jouw kennis en creativiteit weet jij in te spelen op de verschillende groepen gasten
- Je kunt goed plannen
Gastvrijheid zit in je DNA.

De functie is fulltime: 38 uur per week.

Inschaling vindt plaats op basis van leeftijd en ervaring, in de functieschaal behorende bij referentiefunctie B8.1 horeca CAO

Interesse? Mail dan je motivatiebrief en cv naar info@de-pas.nl. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op via  0412-451634 en vraag naar Hans Alferink of Jeroen Oosterling.

Afbeelding