Afbeelding

JUMBO Nistelrode deelt plattegrond van nieuwe winkel

Ondernemend Bernheze

NISTELRODE - Sinds afgelopen zaterdag 11 november is Jumbo Nistelrode tijdelijk gesloten voor een welverdiende verbouwing: een geheel nieuwe look en feel, zoals Frans van Woerkom vertelt. Op het gebied van duurzaamheid zullen er enorme stappen gemaakt worden, maar ook de indeling en de grootte van de supermarkt zal een grote verandering ondergaan.

Zo zal er na heropening op woensdag 29 november een geheel andere route door de winkel zijn; vanaf de ingang ga je namelijk linksom in plaats van rechtsom en is de winkel vergroot met 150 m2. Bij binnenkomst zul je merken dat het groente- en fruitaanbod is verruimd, is er een toevoeging van veel voorverpakt versassortiment en de borrelafdeling. Ook zul je een assortiment van Van Mook, De Echte Bakker vinden bij de broodafdeling én zul je cadeaupakketten van Berne abdijbieren voorbij zien komen.

Zoals zichtbaar op de plattegrond zullen er nog zogenoemde ‘kletskassa’s’ blijven, wanneer je graag geholpen wordt door een van onze medewerkers, maar komen er ook zelf-scankassa’s beschikbaar voor de snelle boodschap. De laatste wijziging is de servicebalie die verruild zal worden voor het servicepunt met beperkt tabak. Rechts bij de ingang zul je de PostNL postbusautomaat vinden.